• Lorem ipsum
-20%

Piec do pizzy 2-komorowy elektryczny 20,4 kW, 12 x Ø 35 cm, z elektronicznym panelem

23.360,16 zł
18.992,00 zł netto
Oszczędzasz 5.840,04 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni - 24.786,00 zł
Na magazynie
Kod: BAKE D66
Gwarancja: 2 lata
Dostawa: 20 dni

Zasilanie: elektryczne
Liczba komór: 2
Maksymalna temp.: 455 °C Czytaj więcej

Dodaj do koszykaPlanujesz większy zakup?Zapytaj o ofertę
Informacje

Piec do pizzy 2-komorowy elektryczny 20,4 kW, 12 x Ø 35 cm, z elektronicznym panelem

Opis:

  • dedykowany do wypieków cukierniczo-piekarniczych
  • duże okienko umożliwia ciągłą kontrolę pieczenia
  • wysokiej jakości izolacja termiczna
  • front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, obudowa ze stali malowanej na kolor czarny
  • wewnętrzne oświetlenie komory
  • elektroniczny panel sterowania z wyświetlaczem cyfrowym umożliwiający precyzyjną kontrolę warunków obróbki termicznej
  • płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory
  • niezależne termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych
  • nowoczesny design
  • wygodny uchwyt ze stali nierdzewnej na całej długości drzwi
  • komora przystosowana do blach cukierniczych 600x400mm
  • w przypadku pieców z pełnym szamotem można spiętrować maksymalnie 2 urządzenia
  • urządzenia dostarczane są bez kabla oraz wtyczki
  • możliwość dokupienia komory wzrostowej

Parametry techniczne:

  • ilość komór: 2
  • wymiary pizzy: 12x 35 cm
  • wymiary wewnętrzne: 820x1080x175 mm (x2)
  • wymiary zewnętrzne: 1100x1314x745 mm
  • moc: 20,4 kW
  • napięcie: 400V
  • temperatura: 45-455°C
  • waga: 220 kg 
  • ilość blach 60x40cm: 6

Wyposażenie dodatkowe:

  • okap nad piec 1100x1355x120 – 2 080 zł netto
  • okap nad piec 1100x1405x310 – 6 990 zł netto
  • podstawa pod piec – 2 240 zł netto
  • płyty szamotowe w całej komorze - 4 510 zł netto
  • możliwość wyposażenia w generator pary - 5 510 zł netto
  • możliwość zamontowania kabla 3m z wtyczką 16/32 A - 150zł netto

Dlaczego warto wybrać piec modułowy Resto Quality BAKE D66?:

  • W pełni profesjonalny piec do cukierni/piekarni wyprodukowany we Włoszech.
  • Elektroniczne sterowanie parametrami pieca.
  • Możliwość piętrowania pieca w moduły.
  • Komora o wysokości 180mm.
  • Wytrzymały oraz wygodny uchwyt drzwi.
  • Niezależne sterowanie grzałkami w dolnej i górnej części komory pieca.
  • Możliwość dokupienia generatora pary.
  • Regulacja poziomu wilgotności poprzez dźwignię otwarcia komina.
  • Szerokie okienko dla lepszej widoczności procesu wypieku. 
  • Dolna powierzchnia komory wyłożona szamotem.
  • Możliwość domówienia płyty szamotowej w całej komorze dla osiągnięcia większej równomierności wypieku. 
  • 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski.

Dane techniczne
Ostatnio oglądane