Dodaj swoją recenzję
Piec do pizzy 2-komorowy elektryczny 13,2 kW, 8 x Ø 34 cm
Piec do pizzy 2-komorowy elektryczny 13,2 kW, 8 x Ø 34 cm
13.222,50 zł
10.750,00 zł nettoNajniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni - 11.691,00 zł
Na magazynie
Zasilanie: elektryczne
Liczba komór: 2
Maksymalna temp.: 500 °C
Czytaj więcej
0 recenzje
Dodaj swoją recenzjęInformacje
Piec do pizzy 2-komorowy elektryczny 13,2 kW, 8 x Ø 34 cm
Piec do pizzy Sideup 44 sterowanie elektromechaniczne
Cechy produktu:
- Wyjątkowa seria pieców do pizzy dla profesjonalistów o najwyższych wymaganiach
- System otwierania drzwi ku górze w każdej komorze zabezpiecza użytkownika przed przypadkowym poparzeniem rąk i dłoni
- Płyta szamotowa na dole i na górze komory gwarantuje równomierne nagrzanie komory i utrzymanie temperatury przez długi czas
- Prosty w obsłudze , dotykowy panel sterowania pozwala na ustawienie temperatury pieczenia z dokładnością do 1˚C
- Regulacja grzałek za pomocą niezależnych termostatów dla każdej komory –Termometr cyfrowy wskazuje temperaturę zadaną oraz rzeczywistą oddzielnie dla każdej komory
- Funkcja programowania czasu włączenia się pieca ułatwia organizację pracy w lokalu
- Możliwość zaprogramowania dwóch różnych rodzajów pieczenia osobno dla każdej komory ułatwia pracę nawet niedoświadczonemu personelowi i szybko przestawia parametry pracy na żądane –Kominek odpowietrzający z uchwytem na frontowej stronie pieca do usuwania pary z komory, wykorzystywany podczas pieczenia pizzy w stylu włoskim na cienkim cieście oraz do szybszego obniżenia temperatury w komorze
- Włącznik główny prądu oraz włącznik oświetlenia oddzielnie dla każdej komory
- Obudowa w całości wykonana ze stali nierdzewnej dla wieloletniej i bezproblemowej eksploatacji –Duże podwójne przeszklenie drzwi ułatwiające obserwację procesu pieczenia –Grawitacyjne chłodzenie drzwi dla obniżenia temperatury ich zewnętrznej strony
- Uchwyt na całej długości drzwi z izolowanymi rączkami po obu stronach
- Izolacja z wełny mineralnej zapewniająca wysokie właściwości termiczne pieca
- Podwójne oświetlenie dla wygodnej kontroli procesu wypieku, niezależne dla każdej komory –Zakres temperatury: od 50 do 500°C
Dane techniczne
Tagi
Informacje
Piec do pizzy 2-komorowy elektryczny 13,2 kW, 8 x Ø 34 cm
Piec do pizzy Sideup 44 sterowanie elektromechaniczne
Cechy produktu:
- Wyjątkowa seria pieców do pizzy dla profesjonalistów o najwyższych wymaganiach
- System otwierania drzwi ku górze w każdej komorze zabezpiecza użytkownika przed przypadkowym poparzeniem rąk i dłoni
- Płyta szamotowa na dole i na górze komory gwarantuje równomierne nagrzanie komory i utrzymanie temperatury przez długi czas
- Prosty w obsłudze , dotykowy panel sterowania pozwala na ustawienie temperatury pieczenia z dokładnością do 1˚C
- Regulacja grzałek za pomocą niezależnych termostatów dla każdej komory –Termometr cyfrowy wskazuje temperaturę zadaną oraz rzeczywistą oddzielnie dla każdej komory
- Funkcja programowania czasu włączenia się pieca ułatwia organizację pracy w lokalu
- Możliwość zaprogramowania dwóch różnych rodzajów pieczenia osobno dla każdej komory ułatwia pracę nawet niedoświadczonemu personelowi i szybko przestawia parametry pracy na żądane –Kominek odpowietrzający z uchwytem na frontowej stronie pieca do usuwania pary z komory, wykorzystywany podczas pieczenia pizzy w stylu włoskim na cienkim cieście oraz do szybszego obniżenia temperatury w komorze
- Włącznik główny prądu oraz włącznik oświetlenia oddzielnie dla każdej komory
- Obudowa w całości wykonana ze stali nierdzewnej dla wieloletniej i bezproblemowej eksploatacji –Duże podwójne przeszklenie drzwi ułatwiające obserwację procesu pieczenia –Grawitacyjne chłodzenie drzwi dla obniżenia temperatury ich zewnętrznej strony
- Uchwyt na całej długości drzwi z izolowanymi rączkami po obu stronach
- Izolacja z wełny mineralnej zapewniająca wysokie właściwości termiczne pieca
- Podwójne oświetlenie dla wygodnej kontroli procesu wypieku, niezależne dla każdej komory –Zakres temperatury: od 50 do 500°C
Ostatnio oglądane