Piec do pizzy 1-komorowy elektryczny 2,1 kW, 1 pizza
Piec do pizzy 1-komorowy elektryczny 2,1 kW, 1 pizza
Model przystosowany do wypieku jednej pizzy o średnicy do 42 cm. Dzięki kompaktowej konstrukcji i możliwości ustawienia pieców w układzie 1+1, doskonale sprawdza się w małych pizzeriach, food truckach i lokalach z ograniczoną przestrzenią.
Komora pieczenia o wymiarach 420×420×140 mm wyposażona została w podłogę z kamienia szamotowego i grubą izolację z wełny mineralnej, co zapewnia szybkie nagrzewanie i stabilną temperaturę. Obudowa wykonana z lakierowanej stali, a front ze stali nierdzewnej gwarantują trwałość i łatwe utrzymanie czystości.
Górna i dolna grzałka sterowane są niezależnie za pomocą dwóch termostatów, a temperaturę wewnątrz komory wskazuje analogowy termometr. Urządzenie posiada wbudowany komin odprowadzający parę i opary. Drzwi z hartowaną szybą oraz izolowanym uchwytem ułatwiają kontrolę pieczenia. Wnętrze oświetla lampa odporna na temperatury do 500°C.
Cechy produktu:
- Wymiary komory: 420×420×140 mm
- Pojemność: 1 pizza do Ø 420 mm
- Kamień szamotowy na podłodze komory
- Izolacja z wełny mineralnej
- Front ze stali nierdzewnej, obudowa lakierowana
- Drzwi z szybą hartowaną i chłodnym uchwytem
- Wbudowany komin odprowadzający wilgoć
- Oświetlenie wewnętrzne odporne do 500°C
- Grzałki opancerzone ze stali nierdzewnej
- Oddzielna regulacja temperatury góra/dół (2 termostaty)
- Termometr analogowy
- Możliwość piętrowego ustawienia (1+1)
- Termostat bezpieczeństwa z funkcją resetu
- Zgodność z normami CE
Piec do pizzy 1-komorowy elektryczny 2,1 kW, 1 pizza
Model przystosowany do wypieku jednej pizzy o średnicy do 42 cm. Dzięki kompaktowej konstrukcji i możliwości ustawienia pieców w układzie 1+1, doskonale sprawdza się w małych pizzeriach, food truckach i lokalach z ograniczoną przestrzenią.
Komora pieczenia o wymiarach 420×420×140 mm wyposażona została w podłogę z kamienia szamotowego i grubą izolację z wełny mineralnej, co zapewnia szybkie nagrzewanie i stabilną temperaturę. Obudowa wykonana z lakierowanej stali, a front ze stali nierdzewnej gwarantują trwałość i łatwe utrzymanie czystości.
Górna i dolna grzałka sterowane są niezależnie za pomocą dwóch termostatów, a temperaturę wewnątrz komory wskazuje analogowy termometr. Urządzenie posiada wbudowany komin odprowadzający parę i opary. Drzwi z hartowaną szybą oraz izolowanym uchwytem ułatwiają kontrolę pieczenia. Wnętrze oświetla lampa odporna na temperatury do 500°C.
Cechy produktu:
- Wymiary komory: 420×420×140 mm
- Pojemność: 1 pizza do Ø 420 mm
- Kamień szamotowy na podłodze komory
- Izolacja z wełny mineralnej
- Front ze stali nierdzewnej, obudowa lakierowana
- Drzwi z szybą hartowaną i chłodnym uchwytem
- Wbudowany komin odprowadzający wilgoć
- Oświetlenie wewnętrzne odporne do 500°C
- Grzałki opancerzone ze stali nierdzewnej
- Oddzielna regulacja temperatury góra/dół (2 termostaty)
- Termometr analogowy
- Możliwość piętrowego ustawienia (1+1)
- Termostat bezpieczeństwa z funkcją resetu
- Zgodność z normami CE