Piec 2-komorowy do pizzy, elektryczny 23,4kW, 2x 1080x1080x(h)150 mm, 18xØ350 mm
Piec 2-komorowy do pizzy, elektryczny 23,4kW, 2x 1080x1080x(h)150 mm, 18xØ350 mm
Piec elektryczny dwukomorowy umożliwia jednoczesne przygotowanie aż 18 pizz o średnicy 350 mm lub 8 dużych pizz Ø 500 mm, co doskonale sprawdzi się w pizzeriach i innych lokalach serwujących pizzę na większą skalę. Każda komora posiada dno z kamienia szamotowego, które gwarantuje równomierny wypiek, a halogenowe oświetlenie wnętrza pozwala na wygodne monitorowanie procesu bez otwierania drzwi. Panoramiczne wizjery z szybą bezpieczeństwa zapewniają pełną kontrolę nad pieczeniem.
Urządzenie wykonane jest z trwałej stali nierdzewnej, a front posiada zaokrąglone krawędzie. Piec wyposażono w wymiennik ciepła, który pozwala na odzysk energii i ograniczenie kosztów eksploatacji. Elektroniczny zawór skutecznie odprowadza parę i dym na zewnątrz, zwiększając bezpieczeństwo pracy. Sterowanie odbywa się za pomocą czytelnego, elektronicznego panelu z dotykowym ekranem i niezależną regulacją mocy grzałek górnych i dolnych, co umożliwia precyzyjne dopasowanie ustawień do konkretnego rodzaju pizzy.
Wbudowany panel sterowania umożliwia programowanie czasu pieczenia i sygnalizuje dźwiękowo zakończenie procesu. Panel można łatwo zdemontować do serwisowania, a specjalny wentylator zapewnia prawidłowe chłodzenie elektroniki, nawet podczas długotrwałego użytkowania. Maksymalna temperatura pieczenia wynosi 400°C.
Cechy produktu:
- 2 niezależne komory pieczenia (1080 x 1080 x 150 mm każda)
- Możliwość wypieku do 18 pizz Ø 350 mm lub 8 pizz Ø 500 mm jednocześnie
- Dno komory wykonane z kamienia szamotowego
- Halogenowe oświetlenie wnętrza komory
- Panoramiczne wizjery z szybą bezpieczeństwa
- Elektroniczny panel sterowania z osobną regulacją grzałek górnych i dolnych
- Elektroniczny zawór odprowadzający parę i dym
- Wymiennik ciepła do odzysku energii
- Sygnalizacja dźwiękowa zakończenia pieczenia
- Łatwo demontowalny panel sterowania, chłodzony wentylatorem
- Maksymalna temperatura pieczenia do 400°C
- Solidna konstrukcja ze stali nierdzewnej, front z zaokrąglonymi krawędziami
Piec 2-komorowy do pizzy, elektryczny 23,4kW, 2x 1080x1080x(h)150 mm, 18xØ350 mm
Piec elektryczny dwukomorowy umożliwia jednoczesne przygotowanie aż 18 pizz o średnicy 350 mm lub 8 dużych pizz Ø 500 mm, co doskonale sprawdzi się w pizzeriach i innych lokalach serwujących pizzę na większą skalę. Każda komora posiada dno z kamienia szamotowego, które gwarantuje równomierny wypiek, a halogenowe oświetlenie wnętrza pozwala na wygodne monitorowanie procesu bez otwierania drzwi. Panoramiczne wizjery z szybą bezpieczeństwa zapewniają pełną kontrolę nad pieczeniem.
Urządzenie wykonane jest z trwałej stali nierdzewnej, a front posiada zaokrąglone krawędzie. Piec wyposażono w wymiennik ciepła, który pozwala na odzysk energii i ograniczenie kosztów eksploatacji. Elektroniczny zawór skutecznie odprowadza parę i dym na zewnątrz, zwiększając bezpieczeństwo pracy. Sterowanie odbywa się za pomocą czytelnego, elektronicznego panelu z dotykowym ekranem i niezależną regulacją mocy grzałek górnych i dolnych, co umożliwia precyzyjne dopasowanie ustawień do konkretnego rodzaju pizzy.
Wbudowany panel sterowania umożliwia programowanie czasu pieczenia i sygnalizuje dźwiękowo zakończenie procesu. Panel można łatwo zdemontować do serwisowania, a specjalny wentylator zapewnia prawidłowe chłodzenie elektroniki, nawet podczas długotrwałego użytkowania. Maksymalna temperatura pieczenia wynosi 400°C.
Cechy produktu:
- 2 niezależne komory pieczenia (1080 x 1080 x 150 mm każda)
- Możliwość wypieku do 18 pizz Ø 350 mm lub 8 pizz Ø 500 mm jednocześnie
- Dno komory wykonane z kamienia szamotowego
- Halogenowe oświetlenie wnętrza komory
- Panoramiczne wizjery z szybą bezpieczeństwa
- Elektroniczny panel sterowania z osobną regulacją grzałek górnych i dolnych
- Elektroniczny zawór odprowadzający parę i dym
- Wymiennik ciepła do odzysku energii
- Sygnalizacja dźwiękowa zakończenia pieczenia
- Łatwo demontowalny panel sterowania, chłodzony wentylatorem
- Maksymalna temperatura pieczenia do 400°C
- Solidna konstrukcja ze stali nierdzewnej, front z zaokrąglonymi krawędziami