Dodaj swoją recenzję
Oxigenklima | akcesoria do szafy do sezonowania
Oxigenklima | akcesoria do szafy do sezonowania
5.490,72 zł
4.464,00 zł netto Oszczędzasz 1.372,68 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni - 6.307,00 zł
Na magazynie
0 recenzje
Dodaj swoją recenzjęInformacje
Oxigenklima | akcesoria do szafy do sezonowania
Opis:
- opatentowany system OxygenKLIMA, zapewnia odpowiednie i planowane natlenienie produktu, które zabija mikroorganizmy i pleśnie
- tylko szafy do sezonowania KLIMA mają tego rodzaju konfigurowalny system
dezynfekcji i dezodoryzacji - częstotliwość dezynfekcji komory jest uzależniona od wybranego programu,
średnio odbywa się ona w częstotliwości co 3 godziny i trwa 6 minut. - eliminuje nieprzyjemny zapach, mięso można sezonować do 2 miesięcy
- powietrze pobierane z zewnątrz i wprowadzane jako czysty tlen do komory w kontrolowany
i dozowany sposób - dezynfekcja bez użycia chemikaliów, nawet trudno dostępnych części, takich jak
wewnętrzne kanały wentylacyjne i elementy agregatu chłodniczego - uniknięcie rozwoju pleśni i bakterii pomiędzy kawałkami mięsa które zostały włożone w różnym odstępie czasu. W rzeczywistości świeże mięso ma więcej wilgoci (jedna z głównych przyczyn wzrostu bakterii) i może zanieczyścić kawałki,
które były najdłużej sezonowane
Informacje
Oxigenklima | akcesoria do szafy do sezonowania
Opis:
- opatentowany system OxygenKLIMA, zapewnia odpowiednie i planowane natlenienie produktu, które zabija mikroorganizmy i pleśnie
- tylko szafy do sezonowania KLIMA mają tego rodzaju konfigurowalny system
dezynfekcji i dezodoryzacji - częstotliwość dezynfekcji komory jest uzależniona od wybranego programu,
średnio odbywa się ona w częstotliwości co 3 godziny i trwa 6 minut. - eliminuje nieprzyjemny zapach, mięso można sezonować do 2 miesięcy
- powietrze pobierane z zewnątrz i wprowadzane jako czysty tlen do komory w kontrolowany
i dozowany sposób - dezynfekcja bez użycia chemikaliów, nawet trudno dostępnych części, takich jak
wewnętrzne kanały wentylacyjne i elementy agregatu chłodniczego - uniknięcie rozwoju pleśni i bakterii pomiędzy kawałkami mięsa które zostały włożone w różnym odstępie czasu. W rzeczywistości świeże mięso ma więcej wilgoci (jedna z głównych przyczyn wzrostu bakterii) i może zanieczyścić kawałki,
które były najdłużej sezonowane
Ostatnio oglądane