Nóż do trybowania i filetowania 250 mm, Gastro
Rodzaj: Nóż do trybowania i filetowania
Długość ostrza: 250 mm
Czytaj więcej
Nóż do trybowania i filetowania 250 mm, Gastro
Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni.
Cechy produktu:
- Nóż przeznaczony do trybowania i filetowania mięsa
- Długość ostrza wynosi 260 mm
- Wykonany z wytrzymałej stali chromowo–molibdenowo–wanadowej
- Uchwyt z polipropylenu PP bez nitów
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: HENDI POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Firmowa 12, 62-023 Robakowo, PL
e-mail: [email protected]
Nóż do trybowania i filetowania 250 mm, Gastro
Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni.
Cechy produktu:
- Nóż przeznaczony do trybowania i filetowania mięsa
- Długość ostrza wynosi 260 mm
- Wykonany z wytrzymałej stali chromowo–molibdenowo–wanadowej
- Uchwyt z polipropylenu PP bez nitów
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: HENDI POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Firmowa 12, 62-023 Robakowo, PL
e-mail: [email protected]