Nóż do szynki i łososia 350 mm, HACCP Czerwony
Rodzaj: Nóż do kebaba
Długość ostrza: 350 mm
Długość: 490 mm
Czytaj więcej
Nóż do szynki i łososia 350 mm, HACCP Czerwony
Profesjonalny nóż HACCP do surowego mięsa w szczególności kebaba i shoarmy. Rączka w kolorze czerwonym ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni.
Cechy produktu:
- Długość noża: 490 mm
- Długość ostrza: 350 mm
- Grubość ścianki: 1,7 mm
- Wykonany ze stali nierdzewnej
- Szlif kulowy zapewnia krojenie bez przywierania
- Uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
- Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
- Można myć w zmywarkach
Nóż do szynki i łososia 350 mm, HACCP Czerwony
Profesjonalny nóż HACCP do surowego mięsa w szczególności kebaba i shoarmy. Rączka w kolorze czerwonym ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni.
Cechy produktu:
- Długość noża: 490 mm
- Długość ostrza: 350 mm
- Grubość ścianki: 1,7 mm
- Wykonany ze stali nierdzewnej
- Szlif kulowy zapewnia krojenie bez przywierania
- Uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
- Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
- Można myć w zmywarkach