• Lorem ipsum
-20%

Nóż do szynki i łososia 350 mm, HACCP Czerwony

38,38 zł
31,20 zł netto
Oszczędzasz 9,59 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni - 39,00 zł
Na magazynie
Marka: Hendi
Kod: 842928
Gwarancja: 2 lata
Dostawa: 24/48 h

Rodzaj: Nóż do kebaba
Długość ostrza: 350 mm
Długość: 490 mm Czytaj więcej

Wariant:
Hendi Nóż do szynki i łososia 350 mm, HACCP Czerwony
Dodaj do koszykaPlanujesz większy zakup?Zapytaj o ofertę
Informacje

Nóż do szynki i łososia 350 mm, HACCP Czerwony

Profesjonalny nóż HACCP do surowego mięsa w szczególności kebaba i shoarmy. Rączka w kolorze czerwonym ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni.

Cechy produktu:

  • Długość noża: 490 mm
  • Długość ostrza: 350 mm
  • Grubość ścianki: 1,7 mm
  • Wykonany ze stali nierdzewnej
  • Szlif kulowy zapewnia krojenie bez przywierania
  • Uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
  • Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
  • Można myć w zmywarkach

Dane techniczne
Tagi
Ostatnio oglądane