Wyprzedaż - Nóż do oddzielania kości 125 mm, Soft Grip
Rodzaj: Nóż do trybowania i filetowania
Długość ostrza: 125 mm
Długość: 238 mm
Czytaj więcej
Nóż do oddzielania kości 125 mm, Soft Grip
Nóż do oddzielania kości z ostrzem ze stali nierdzewnej o dużej zawartości węgla, co zapewnia doskonałą ostrość przez długi czas. Wytrzymała i szeroka głownia gwarantuje idealne wyważenie oraz cięcie. Uchwyt jest ergonomiczny i wygodny. Nie zaleca się czyścić noża w zmywarce.
- Wymiary: 12,5 cm
- Materiał: stal nierdzewna z wysoką zawartością węgla
- Waga: 70 g
- Ostrze długo zachowuje swoją ostrość
- Dobrze wyważone ostrze
- Miękki, ergonomicznie zaprojektowany uchwyt
- Myć ręcznie
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: Gastronoble
ul. Hurksestraat 2b, 5652 AJ Eindhoven, Netherlands
e-mail: [email protected]
Nóż do oddzielania kości 125 mm, Soft Grip
Nóż do oddzielania kości z ostrzem ze stali nierdzewnej o dużej zawartości węgla, co zapewnia doskonałą ostrość przez długi czas. Wytrzymała i szeroka głownia gwarantuje idealne wyważenie oraz cięcie. Uchwyt jest ergonomiczny i wygodny. Nie zaleca się czyścić noża w zmywarce.
- Wymiary: 12,5 cm
- Materiał: stal nierdzewna z wysoką zawartością węgla
- Waga: 70 g
- Ostrze długo zachowuje swoją ostrość
- Dobrze wyważone ostrze
- Miękki, ergonomicznie zaprojektowany uchwyt
- Myć ręcznie
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: Gastronoble
ul. Hurksestraat 2b, 5652 AJ Eindhoven, Netherlands
e-mail: [email protected]

Marki



















