Nóż do trybowania 125 mm, Swiss Classic
Rodzaj: Nóż do trybowania i filetowania
Długość ostrza: 125 mm
Długość: 254 mm
Czytaj więcej
Nóż do trybowania 125 mm, Swiss Classic
Ten nóż do oddzielania kości z prostym ostrzem firmy Victorinox jest wykonany z wysokowęglowej stali nierdzewnej, dzięki czemu jest niezwykle mocny i trwały, idealny do użytku w kuchniach komercyjnych. Ostre jak brzytwa ostrze bez wysiłku tnie mięso, dzięki czemu przygotowywanie potraw jest szybkie i łatwe, a wyjątkowy antypoślizgowy nylonowy uchwyt Fibrox sprawia, że jest wygodny w użyciu i można go myć w zmywarce. Cechy produktu:Wymiary: 254(L)mm | 10(L)Materiał: Węglowa stal nierdzewna.Skala twardości Rockwella: 56°.Waga: 110g.Kolor: Czarny.Ostrze z wysokowęglowej stali nierdzewnej jest ostre jak brzytwa, hartowane lodem, aby zachować ostrość na dłużej.Miękka rękojeść Fibrox.Można myć w zmywarce.
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: Victorinox Poland Sp. z o.o.
ul. Komitetu Obrony Robotników 62, 02-146 Warszawa, PL
e-mail: [email protected]
Nóż do trybowania 125 mm, Swiss Classic
Ten nóż do oddzielania kości z prostym ostrzem firmy Victorinox jest wykonany z wysokowęglowej stali nierdzewnej, dzięki czemu jest niezwykle mocny i trwały, idealny do użytku w kuchniach komercyjnych. Ostre jak brzytwa ostrze bez wysiłku tnie mięso, dzięki czemu przygotowywanie potraw jest szybkie i łatwe, a wyjątkowy antypoślizgowy nylonowy uchwyt Fibrox sprawia, że jest wygodny w użyciu i można go myć w zmywarce. Cechy produktu:Wymiary: 254(L)mm | 10(L)Materiał: Węglowa stal nierdzewna.Skala twardości Rockwella: 56°.Waga: 110g.Kolor: Czarny.Ostrze z wysokowęglowej stali nierdzewnej jest ostre jak brzytwa, hartowane lodem, aby zachować ostrość na dłużej.Miękka rękojeść Fibrox.Można myć w zmywarce.
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: Victorinox Poland Sp. z o.o.
ul. Komitetu Obrony Robotników 62, 02-146 Warszawa, PL
e-mail: [email protected]