Nóż do krojenia mięsa 210 mm, Profi
Rodzaj: Nóż do mięsa/wędlin
Długość ostrza: 210 mm
Czytaj więcej
Nóż do krojenia mięsa 210 mm, Profi
Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni.
Cechy produktu:
- Noże wykonane ze stal chromowo–molibdenowo–wanadowej (x50CrMoV15)
- Twardość 56° HRC
- Spiczaste ostrze
- Uchwyt z wtryskiwanego polipropylenu PP
- Mocowany na 3 aluminiowe nity
- Wymiary ostrza: 210x3x(H)40 mm
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: HENDI POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Firmowa 12, 62-023 Robakowo, PL
e-mail: [email protected]
Nóż do krojenia mięsa 210 mm, Profi
Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni.
Cechy produktu:
- Noże wykonane ze stal chromowo–molibdenowo–wanadowej (x50CrMoV15)
- Twardość 56° HRC
- Spiczaste ostrze
- Uchwyt z wtryskiwanego polipropylenu PP
- Mocowany na 3 aluminiowe nity
- Wymiary ostrza: 210x3x(H)40 mm
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: HENDI POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Firmowa 12, 62-023 Robakowo, PL
e-mail: [email protected]