Nóż do filetowania ryb 295 mm, Hygiplas FX114, niebieski
Nóż do filetowania ryb 295 mm, Hygiplas FX114, niebieski
Długość ostrza: 6 1/4. Niebieski do surowej ryby
Wykonany z niebieską rączką do kodowania kolorami, ten nóż kucharski zaprojektowano do użycia na surowej rybie, co pomaga zmniejszyć ryzyko krzyżowego zanieczyszczenia żywności i utrzymać wysoki poziom higieny. Ostrze noża wykonane jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej, która bez trudu kroi rybę, umożliwiając szybkie i łatwe przygotowanie jedzenia. Rączka, odporna na zmywarkę, ułatwia czyszczenie i konserwację noża, co sprawia, że jest idealny do użycia w zapracowanych kuchniach.
Cechy produktu
- Wymiary 29,5(l)cm
- Materiał Stal nierdzewna
- Waga 120g
- Wymiary 159(L)mm | 6 1/4(L)
- Rączka z miękkiego nylonu
- Solidne i trwałe ostrze ze stali nierdzewnej
- Twardość Rockwella 52-57°
- Waga 120g
- Niebieski - do użycia z surową rybą
- Można myć w zmywarce
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: Gastronoble
ul. Hurksestraat 2b, 5652 AJ Eindhoven, Netherlands
e-mail: [email protected]
Nóż do filetowania ryb 295 mm, Hygiplas FX114, niebieski
Długość ostrza: 6 1/4. Niebieski do surowej ryby
Wykonany z niebieską rączką do kodowania kolorami, ten nóż kucharski zaprojektowano do użycia na surowej rybie, co pomaga zmniejszyć ryzyko krzyżowego zanieczyszczenia żywności i utrzymać wysoki poziom higieny. Ostrze noża wykonane jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej, która bez trudu kroi rybę, umożliwiając szybkie i łatwe przygotowanie jedzenia. Rączka, odporna na zmywarkę, ułatwia czyszczenie i konserwację noża, co sprawia, że jest idealny do użycia w zapracowanych kuchniach.
Cechy produktu
- Wymiary 29,5(l)cm
- Materiał Stal nierdzewna
- Waga 120g
- Wymiary 159(L)mm | 6 1/4(L)
- Rączka z miękkiego nylonu
- Solidne i trwałe ostrze ze stali nierdzewnej
- Twardość Rockwella 52-57°
- Waga 120g
- Niebieski - do użycia z surową rybą
- Można myć w zmywarce
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: Gastronoble
ul. Hurksestraat 2b, 5652 AJ Eindhoven, Netherlands
e-mail: [email protected]

Marki



























