Nóż do filetowania 150 mm, HACCP Czerwony
Rodzaj: Nóż do trybowania i filetowania
Długość ostrza: 150 mm
Długość: 300 mm
Czytaj więcej
Nóż do filetowania 150 mm, HACCP Czerwony
Profesjonalny nóż HACCP do filetowania. Rączka w kolorze czerwonym ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni.
Cechy produktu:
- wykonany ze stali nierdzewnej
- uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
- każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
- można myć w zmywarkach
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: HENDI POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Firmowa 12, 62-023 Robakowo, PL
e-mail: [email protected]
Nóż do filetowania 150 mm, HACCP Czerwony
Profesjonalny nóż HACCP do filetowania. Rączka w kolorze czerwonym ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni.
Cechy produktu:
- wykonany ze stali nierdzewnej
- uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
- każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
- można myć w zmywarkach
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: HENDI POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Firmowa 12, 62-023 Robakowo, PL
e-mail: [email protected]