Nóż do filetowania 150 mm, HACCP
Rodzaj: Nóż do trybowania i filetowania
Długość ostrza: 150 mm
Długość: 300 mm
Czytaj więcej
Nóż do filetowania 150 mm, HACCP
Profesjonalny nóż do filetowania z serii HACCP do pieczywa, nabiału i delikatesów. Rączka w kolorze białym ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w gastronomii dobrze sprawdza się w warunkach domowych.
Cechy produktu:
- wykonany ze stali nierdzewnej
- uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
- każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
- można myć w zmywarkach
Nóż do filetowania 150 mm, HACCP
Profesjonalny nóż do filetowania z serii HACCP do pieczywa, nabiału i delikatesów. Rączka w kolorze białym ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w gastronomii dobrze sprawdza się w warunkach domowych.
Cechy produktu:
- wykonany ze stali nierdzewnej
- uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
- każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
- można myć w zmywarkach