Dodaj swoją recenzję
Kotleciarka do mięsa 750W 800x600x(h)460 mm
Kotleciarka do mięsa 750W 800x600x(h)460 mm
4.564,16 zł
3.710,70 zł netto Oszczędzasz 774,04 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni - 4.704,00 zł
Na magazynie
0 recenzje
Dodaj swoją recenzjęInformacje
Kotleciarka do mięsa 750W 800x600x(h)460 mm
- wysokowydajne urządzenie do zmiękczania i nacinania masy włóknistej mięsa,
- wyposażona w zespół specjalnie ukształtowanych nożyków ze stali nierdzewnej gwarantujących precyzyjne nacinanie mięsa,
- spiralne rozlokowanie ostrzy na wałkach obrotowych umożliwiające uzyskanie maksymalnego efektu rozciągania mięsa,
- idealna do przygotowania mięsa pieczeniowego, smażonego do krótkiego podsmażania, grillowania, marynowania i pakowania próżniowego,
- znajduje zastosowanie w marketach, sklepach mięsnych, zakładach przetwórstwa mięsnego, w gastronomii, restauracjach, zakładach gastronomicznych i cateringu,
- wysoka jakość przetwarzania mięsa,
- łatwa i szybka wymiana modułu,
- cicha przekładnia olejowa,
- tania eksploatacja,
- duża niezawodność użytkowa,
- komfort obsługi i wysokie bezpieczeństwo pracy,
- funkcjonalna i wygodna w obsłudze dzięki zastosowaniu podwyższającej podstawy pod napęd,
- zapewniająca podniesienie walorów smakowych w skutek nacinania i zmiękczania przetwarzanego mięsa,
- zasilanie jednofazowe 230 V.
Dane techniczne
Informacje
Kotleciarka do mięsa 750W 800x600x(h)460 mm
- wysokowydajne urządzenie do zmiękczania i nacinania masy włóknistej mięsa,
- wyposażona w zespół specjalnie ukształtowanych nożyków ze stali nierdzewnej gwarantujących precyzyjne nacinanie mięsa,
- spiralne rozlokowanie ostrzy na wałkach obrotowych umożliwiające uzyskanie maksymalnego efektu rozciągania mięsa,
- idealna do przygotowania mięsa pieczeniowego, smażonego do krótkiego podsmażania, grillowania, marynowania i pakowania próżniowego,
- znajduje zastosowanie w marketach, sklepach mięsnych, zakładach przetwórstwa mięsnego, w gastronomii, restauracjach, zakładach gastronomicznych i cateringu,
- wysoka jakość przetwarzania mięsa,
- łatwa i szybka wymiana modułu,
- cicha przekładnia olejowa,
- tania eksploatacja,
- duża niezawodność użytkowa,
- komfort obsługi i wysokie bezpieczeństwo pracy,
- funkcjonalna i wygodna w obsłudze dzięki zastosowaniu podwyższającej podstawy pod napęd,
- zapewniająca podniesienie walorów smakowych w skutek nacinania i zmiękczania przetwarzanego mięsa,
- zasilanie jednofazowe 230 V.
Ostatnio oglądane