Dodaj swoją recenzję
Kuchnia indukcyjna Wok z 1 polem grzewczym na podstawie otwartej, 5 kW
Kuchnia indukcyjna Wok z 1 polem grzewczym na podstawie otwartej, 5 kW
21.576,75 zł
17.542,07 zł netto Oszczędzasz 15.726,57 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni - 34.463,00 zł
Brak w magazynie
0 recenzje
Dodaj swoją recenzjęInformacje
Kuchnia indukcyjna Wok z 1 polem grzewczym na podstawie otwartej, 5 kW
- 4 strefy średnicy do 220 mm, niezależnie (4x 3,5 kW).
- Wykonane ze stali nierdzewnej AISI 304, zanurzony "góra", nóżki ze stali nierdzewnej. < li> powierzchni grzewczej, wodoszczelny "IPX4."
- Vitroceramics indukcyjna płyta grzejna (6 mm), z 4 induktorów.
- energii regulator 6 położenia (każda strefa grzewcza) z lampką kontrolną.
- Książęcej Indukcja Ciepło jest wytwarzane bezpośrednio przez pole magnetyczne wewnątrz pojemnika, pole to jest elektronicznie tworzony, nie ma element grzewczy, co sprawia, że jest bardzo bezpieczna. Gotowanie jest praktycznie bez straty ciepła; jest najbardziej opłacalnym technologii usunięcie pojemnika jest wystarczające, aby zatrzymać proces gotowania. Trzy zjawiska fizyczne, które biorą udział w ten sposób: a) przeniesienie energii z cewki indukcyjnej do pojemnika elektromagnetycznie. B) do przetwarzania energii elektrycznej na ciepło w pojemniku przez efekt Joule'a. C) przekazanie ciepła z pojemnika zawierającego produkt żywnościowy za przewodnictwa cieplnego. NB akceptować wszystko stal pojemnik szkliwa, żeliwa lub stali nierdzewnej, opatrzone inicjałami "indukcji"
Zalety:.
- Technologia ekologiczne i zdecydowanie najbardziej wydajny.
- 50% oszczędności w zużyciu energii.
- 25% szybciej niż gaz (od 0 do 100 ° C w ciągu 10 sekund).
- brak emisji ciepła, bez ryzyka oparzenia zimno gotowania powierzchni.
- 90% zużywanej energii, przywrócił pełną moc.
- łatwy do obsługi.
Dane techniczne
Tagi
Informacje
Kuchnia indukcyjna Wok z 1 polem grzewczym na podstawie otwartej, 5 kW
- 4 strefy średnicy do 220 mm, niezależnie (4x 3,5 kW).
- Wykonane ze stali nierdzewnej AISI 304, zanurzony "góra", nóżki ze stali nierdzewnej. < li> powierzchni grzewczej, wodoszczelny "IPX4."
- Vitroceramics indukcyjna płyta grzejna (6 mm), z 4 induktorów.
- energii regulator 6 położenia (każda strefa grzewcza) z lampką kontrolną.
- Książęcej Indukcja Ciepło jest wytwarzane bezpośrednio przez pole magnetyczne wewnątrz pojemnika, pole to jest elektronicznie tworzony, nie ma element grzewczy, co sprawia, że jest bardzo bezpieczna. Gotowanie jest praktycznie bez straty ciepła; jest najbardziej opłacalnym technologii usunięcie pojemnika jest wystarczające, aby zatrzymać proces gotowania. Trzy zjawiska fizyczne, które biorą udział w ten sposób: a) przeniesienie energii z cewki indukcyjnej do pojemnika elektromagnetycznie. B) do przetwarzania energii elektrycznej na ciepło w pojemniku przez efekt Joule'a. C) przekazanie ciepła z pojemnika zawierającego produkt żywnościowy za przewodnictwa cieplnego. NB akceptować wszystko stal pojemnik szkliwa, żeliwa lub stali nierdzewnej, opatrzone inicjałami "indukcji"
Zalety:.
- Technologia ekologiczne i zdecydowanie najbardziej wydajny.
- 50% oszczędności w zużyciu energii.
- 25% szybciej niż gaz (od 0 do 100 ° C w ciągu 10 sekund).
- brak emisji ciepła, bez ryzyka oparzenia zimno gotowania powierzchni.
- 90% zużywanej energii, przywrócił pełną moc.
- łatwy do obsługi.
Ostatnio oglądane