Dodaj swoją recenzję
Kuchnia elektryczna z 4 polami grzewczymi i otwartą szafką GN 2/1, 20 kW
Kuchnia elektryczna z 4 polami grzewczymi i otwartą szafką GN 2/1, 20 kW
47.650,54 zł
38.740,28 zł netto Oszczędzasz 34.730,92 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni - 77.007,00 zł
Brak w magazynie
0 recenzje
Dodaj swoją recenzjęInformacje
Kuchnia elektryczna z 4 polami grzewczymi i otwartą szafką GN 2/1, 20 kW
- 4 niezależne płyty (4x 5 kW).
- Otwórz szafka (GN2 / 1) (760x740xh360mm).
- Wykonane ze stali nierdzewnej AISI 304, regulowane nóżki ze stali nierdzewnej.
- Top wodoodporny (20 / 10 mm) ze stali nierdzewnej AISI 304
- komin tyłu ze stali nierdzewnej AISI 304
- powierzchni do gotowania, w wodoszczelnym IPX4.
- Vitroceramics indukcyjna płyta grzejna (6 mm), z 4 niezależnych elementów indukcyjnych pod spodem.
- URE 6 pozycji (każda strefa gotować), z lampką kontrolną, czołowej dostępności umożliwiając bardzo łatwą obsługę.
- Książęcej Indukcja Ciepło jest wytwarzane bezpośrednio przez pole magnetyczne wewnątrz pojemnika, pole to jest elektronicznie tworzony, nie ma element grzewczy, co sprawia, że jest bardzo bezpieczna. Gotowanie jest praktycznie bez straty ciepła; jest najbardziej opłacalnym technologii usunięcie pojemnika jest wystarczające, aby zatrzymać proces gotowania. Trzy zjawiska fizyczne, które biorą udział w ten sposób: a) przeniesienie energii z cewki indukcyjnej do pojemnika elektromagnetycznie. B) do przetwarzania energii elektrycznej na ciepło w pojemniku przez efekt Joule'a. C) przekazanie ciepła z pojemnika zawierającego produkt żywnościowy za przewodnictwa cieplnego. NB akceptować wszystko stal pojemnik szkliwa, żeliwa lub stali nierdzewnej, opatrzone inicjałami indukcji
Zalety:.
- Technologia ekologiczne i zdecydowanie najbardziej wydajny.
- 50% oszczędności w zużyciu energii.
- 25% szybciej niż gaz (od 0 do 100 ° C w ciągu 10 sekund).
- brak emisji ciepła, bez ryzyka oparzenia zimno gotowania powierzchni.
- 90% zużywanej energii, przywrócił pełną moc.
- Łatwa w konserwacji.
PLUS:
- Możliwość powrotem do tyłu 900 + 900 plecami do siebie lub w połączeniu z nowym zakresem OPTIMA 700 900 + 700. top ze stali nierdzewnej AISI 304 o grubości 20/10 mm z przedniej krawędzi bariery wodnej, głęboko tłoczone i wodoszczelne Blaty, wewnętrzne narożniki z zaokrąglonymi narożnikami, jakości części „” High Technology „” ... nienaganne wykończenie, z dbałością o szczegółowo, idealny projektowych oraz doskonałe i proste wyrównanie przez głowę do sprzęgania głowicy 'head to head'.
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: Diamond Europe
ul. Vilvoordsesteenweg 92, 1120 Brussel, Belgium
e-mail: [email protected]
Dane techniczne
Tagi
Informacje
Kuchnia elektryczna z 4 polami grzewczymi i otwartą szafką GN 2/1, 20 kW
- 4 niezależne płyty (4x 5 kW).
- Otwórz szafka (GN2 / 1) (760x740xh360mm).
- Wykonane ze stali nierdzewnej AISI 304, regulowane nóżki ze stali nierdzewnej.
- Top wodoodporny (20 / 10 mm) ze stali nierdzewnej AISI 304
- komin tyłu ze stali nierdzewnej AISI 304
- powierzchni do gotowania, w wodoszczelnym IPX4.
- Vitroceramics indukcyjna płyta grzejna (6 mm), z 4 niezależnych elementów indukcyjnych pod spodem.
- URE 6 pozycji (każda strefa gotować), z lampką kontrolną, czołowej dostępności umożliwiając bardzo łatwą obsługę.
- Książęcej Indukcja Ciepło jest wytwarzane bezpośrednio przez pole magnetyczne wewnątrz pojemnika, pole to jest elektronicznie tworzony, nie ma element grzewczy, co sprawia, że jest bardzo bezpieczna. Gotowanie jest praktycznie bez straty ciepła; jest najbardziej opłacalnym technologii usunięcie pojemnika jest wystarczające, aby zatrzymać proces gotowania. Trzy zjawiska fizyczne, które biorą udział w ten sposób: a) przeniesienie energii z cewki indukcyjnej do pojemnika elektromagnetycznie. B) do przetwarzania energii elektrycznej na ciepło w pojemniku przez efekt Joule'a. C) przekazanie ciepła z pojemnika zawierającego produkt żywnościowy za przewodnictwa cieplnego. NB akceptować wszystko stal pojemnik szkliwa, żeliwa lub stali nierdzewnej, opatrzone inicjałami indukcji
Zalety:.
- Technologia ekologiczne i zdecydowanie najbardziej wydajny.
- 50% oszczędności w zużyciu energii.
- 25% szybciej niż gaz (od 0 do 100 ° C w ciągu 10 sekund).
- brak emisji ciepła, bez ryzyka oparzenia zimno gotowania powierzchni.
- 90% zużywanej energii, przywrócił pełną moc.
- Łatwa w konserwacji.
PLUS:
- Możliwość powrotem do tyłu 900 + 900 plecami do siebie lub w połączeniu z nowym zakresem OPTIMA 700 900 + 700. top ze stali nierdzewnej AISI 304 o grubości 20/10 mm z przedniej krawędzi bariery wodnej, głęboko tłoczone i wodoszczelne Blaty, wewnętrzne narożniki z zaokrąglonymi narożnikami, jakości części „” High Technology „” ... nienaganne wykończenie, z dbałością o szczegółowo, idealny projektowych oraz doskonałe i proste wyrównanie przez głowę do sprzęgania głowicy 'head to head'.
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: Diamond Europe
ul. Vilvoordsesteenweg 92, 1120 Brussel, Belgium
e-mail: [email protected]
Ostatnio oglądane

Marki











