Krajalnica grawitacyjna do wędlin i sera z nożem ø 330 mm, 037 kW
Krajalnica grawitacyjna do wędlin i sera z nożem ø 330 mm, 037 kW
Grawitacyjna krajalnica żywności 613P jest precyzyjną maszyną umożliwiającą krojenie żywności na plastry różnej grubości: wędlin, serów, mięsa w sposób szybki i dokładny. Regulacja grubości plastra realizowana jest płynnie w zakresie od 0 do 25mm. Zakres regulacji od 0 do 3mm został rozciągnięty aby umożliwić dokładniejsze ustawienie grubości krojonego plastra. Krajalnica jest zaprojektowana i wykonana w sposób zapewniający utrzymanie najwyższych warunków sanitarnych. Główne elementy maszyny mające kontakt z żywnością zostały wykonane w technologii wyciskania profili aluminiowych zabezpieczone warstwą anodowaną. Nóż oraz pokrywa noża wykonane są jako nierdzewne. Elementy krajalnicy mające kontakt z żywnością wykonano z aluminium anodowanego. Pokrywa noża wykonana ze stali kwasoodpornej. Ostrzałka profesjonalna, integralna z maszyną Nie można kroić produktów zamrożonych produktów z kością produktów nieżywnościowych Zalecenia:Zaleca się krojenie sera na plastry schłodzonego do temp. 7 - 10°C. Elementy maszyny stykające się z żywnością myć codziennie, po myciu osuszyć. Zabrania się mycia całej maszyny strumieniem wody. Aby uniknąć przedwczesnego zużycia ściernic ostrzarki, nóż ostrzyć wyłącznie czysty (bez resztek krojonego produktu)
Krajalnica grawitacyjna do wędlin i sera z nożem ø 330 mm, 037 kW
Grawitacyjna krajalnica żywności 613P jest precyzyjną maszyną umożliwiającą krojenie żywności na plastry różnej grubości: wędlin, serów, mięsa w sposób szybki i dokładny. Regulacja grubości plastra realizowana jest płynnie w zakresie od 0 do 25mm. Zakres regulacji od 0 do 3mm został rozciągnięty aby umożliwić dokładniejsze ustawienie grubości krojonego plastra. Krajalnica jest zaprojektowana i wykonana w sposób zapewniający utrzymanie najwyższych warunków sanitarnych. Główne elementy maszyny mające kontakt z żywnością zostały wykonane w technologii wyciskania profili aluminiowych zabezpieczone warstwą anodowaną. Nóż oraz pokrywa noża wykonane są jako nierdzewne. Elementy krajalnicy mające kontakt z żywnością wykonano z aluminium anodowanego. Pokrywa noża wykonana ze stali kwasoodpornej. Ostrzałka profesjonalna, integralna z maszyną Nie można kroić produktów zamrożonych produktów z kością produktów nieżywnościowych Zalecenia:Zaleca się krojenie sera na plastry schłodzonego do temp. 7 - 10°C. Elementy maszyny stykające się z żywnością myć codziennie, po myciu osuszyć. Zabrania się mycia całej maszyny strumieniem wody. Aby uniknąć przedwczesnego zużycia ściernic ostrzarki, nóż ostrzyć wyłącznie czysty (bez resztek krojonego produktu)