Krajalnica do sera Boska DP112
Krajalnica do sera Boska DP112
The Cheese-O-Matic® to idealna krajalnica do sera dla każdego profesjonalisty.
The Cheese-O-Matic® to perfekcyjna krajalnica do sera dla każdego serowara
To praktyczny system do łatwego krojenia całych kręgów sera. Niezależnie od tego, czy kroisz sery półtwarde, czy twarde, takie jak gouda czy raclette – to urządzenie zapewnia doskonałe rozwiązanie dla każdego rodzaju sera. Krojenie drutem gwarantuje równą, gładką linię cięcia i jest znacznie łatwiejsze niż użycie noża. Co więcej, nie powstają odpady i otrzymujesz idealny efekt! Używanie The Cheese-O-Matic® jest bardzo proste. Naciśnij skórkę sera nożem BOSKA ril. Umieść drut tnący w powstałym nacięciu i – trzymając uchwyt – pociągnij drut prosto do siebie. Drut łatwo i równomiernie przesuwa się przez ser, bez konieczności używania dużej siły. W ten sposób bez trudu pokroisz ser na równe kawałki.
Cechy produktu
- The Cheese-O-Matic® posiada nowy uchwyt WireSafe, który zapewnia komfort trzymania podczas krojenia.
- The Cheese-O-Matic® to prawdziwa ozdoba lady sprzedażowej. Wysokiej jakości odlew aluminiowy nadaje tej krajalnicy elegancki wygląd. Profesjonalna krajalnica jest dostępna w kolorze czarnym i czerwonym. Jako część kolekcji 1896 stanowi prawdziwy obiekt kolekcjonerski.
- Może być również używana jako deska do krojenia – The Cheese-O-Matic® zajmuje niewiele miejsca i jest łatwa w obsłudze dla każdego, niezależnie od doświadczenia w pracy z serem.
- Brak odpadów podczas krojenia i doskonałe rezultaty cięcia!
- Krojenie drutem gwarantuje równą linię cięcia i znacznie ułatwia krojenie sera w porównaniu z nożem.
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: Boska Food Tools
ul. Spanjeweg 8, 2411 PX Bodegraven, NL
e-mail: [email protected]
Krajalnica do sera Boska DP112
The Cheese-O-Matic® to idealna krajalnica do sera dla każdego profesjonalisty.
The Cheese-O-Matic® to perfekcyjna krajalnica do sera dla każdego serowara
To praktyczny system do łatwego krojenia całych kręgów sera. Niezależnie od tego, czy kroisz sery półtwarde, czy twarde, takie jak gouda czy raclette – to urządzenie zapewnia doskonałe rozwiązanie dla każdego rodzaju sera. Krojenie drutem gwarantuje równą, gładką linię cięcia i jest znacznie łatwiejsze niż użycie noża. Co więcej, nie powstają odpady i otrzymujesz idealny efekt! Używanie The Cheese-O-Matic® jest bardzo proste. Naciśnij skórkę sera nożem BOSKA ril. Umieść drut tnący w powstałym nacięciu i – trzymając uchwyt – pociągnij drut prosto do siebie. Drut łatwo i równomiernie przesuwa się przez ser, bez konieczności używania dużej siły. W ten sposób bez trudu pokroisz ser na równe kawałki.
Cechy produktu
- The Cheese-O-Matic® posiada nowy uchwyt WireSafe, który zapewnia komfort trzymania podczas krojenia.
- The Cheese-O-Matic® to prawdziwa ozdoba lady sprzedażowej. Wysokiej jakości odlew aluminiowy nadaje tej krajalnicy elegancki wygląd. Profesjonalna krajalnica jest dostępna w kolorze czarnym i czerwonym. Jako część kolekcji 1896 stanowi prawdziwy obiekt kolekcjonerski.
- Może być również używana jako deska do krojenia – The Cheese-O-Matic® zajmuje niewiele miejsca i jest łatwa w obsłudze dla każdego, niezależnie od doświadczenia w pracy z serem.
- Brak odpadów podczas krojenia i doskonałe rezultaty cięcia!
- Krojenie drutem gwarantuje równą linię cięcia i znacznie ułatwia krojenie sera w porównaniu z nożem.
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: Boska Food Tools
ul. Spanjeweg 8, 2411 PX Bodegraven, NL
e-mail: [email protected]