Krajalnica automatyczna do wędlin i sera z nożem ø 300 mm, 0,25kW
Krajalnica automatyczna do wędlin i sera z nożem ø 300 mm, 0,25kW
Automatyczna krajalnica żywności A912 z nożem pokrytym teflonem ze stałym skokiem krojenia, urządzeniem odkładającym krojone plastry i licznikiem krojonych plastrów jest precyzyjną maszyną umożliwiającą krojenie i odkładanie różnej grubości krojonych plastrów. Wyposażona w moduł odkładania plastrów, który wraz z zespołem licznika i czujników stosu umożliwia:* odkładanie krojonych plastrów w stos,* ciągły pomiar wysokości stosu,* liczenia plastrów w trybie automatycznym,* zatrzymanie stołu podawczego w przypadku wykrycia braku materiału do cięcia,* automatyczne zatrzymanie w przypadku przekroczenia dopuszczalnej wysokości stosu,* maksymalna ilość zadanych plastrów: 999,* po zrealizowaniu zadanej ilości plastrów krajalnica zatrzymuje ruch stołu podawczego.
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: Bydgoskie Zakłady Maszyn Gastronomicznych "Ma-Ga" Sp. z o.o.
ul. Kujawska 136, 85-146 Bydgoszcz, PL
e-mail: [email protected]
Krajalnica automatyczna do wędlin i sera z nożem ø 300 mm, 0,25kW
Automatyczna krajalnica żywności A912 z nożem pokrytym teflonem ze stałym skokiem krojenia, urządzeniem odkładającym krojone plastry i licznikiem krojonych plastrów jest precyzyjną maszyną umożliwiającą krojenie i odkładanie różnej grubości krojonych plastrów. Wyposażona w moduł odkładania plastrów, który wraz z zespołem licznika i czujników stosu umożliwia:* odkładanie krojonych plastrów w stos,* ciągły pomiar wysokości stosu,* liczenia plastrów w trybie automatycznym,* zatrzymanie stołu podawczego w przypadku wykrycia braku materiału do cięcia,* automatyczne zatrzymanie w przypadku przekroczenia dopuszczalnej wysokości stosu,* maksymalna ilość zadanych plastrów: 999,* po zrealizowaniu zadanej ilości plastrów krajalnica zatrzymuje ruch stołu podawczego.
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: Bydgoskie Zakłady Maszyn Gastronomicznych "Ma-Ga" Sp. z o.o.
ul. Kujawska 136, 85-146 Bydgoszcz, PL
e-mail: [email protected]