Dodaj swoją recenzję
Kotleciarka (Steker)
Kotleciarka (Steker)
5.242,48 zł
4.262,18 zł netto Oszczędzasz 889,07 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni - 4.391,00 zł
Na magazynie
0 recenzje
Dodaj swoją recenzjęInformacje
Kotleciarka (Steker)
- wysokowydajne urządzenie do zmiękczania i nacinania masy włóknistej mięsa,
- wyposażona w zespół specjalnie ukształtowanych nożyków ze stali nierdzewnej gwarantujących precyzyjne nacinanie mięsa,
- spiralne rozlokowanie ostrzy na wałkach obrotowych umożliwiające uzyskanie maksymalnego efektu rozciągania mięsa,
- idealna do przygotowania mięsa pieczeniowego, smażonego do krótkiego podsmażania, grillowania, marynowania i pakowania próżniowego,
- znajduje zastosowanie w marketach, sklepach mięsnych, zakładach przetwórstwa mięsnego, w gastronomii, restauracjach, zakładach gastronomicznych i cateringu,
- wysoka jakość przetwarzania mięsa,
- łatwa i szybka wymiana modułu,
- cicha przekładnia olejowa,
- tania eksploatacja,
- duża niezawodność użytkowa,
- komfort obsługi i wysokie bezpieczeństwo pracy,
- funkcjonalna i wygodna w obsłudze dzięki zastosowaniu podwyższającej podstawy pod napęd,
- zapewniająca podniesienie walorów smakowych w skutek nacinania i zmiękczania przetwarzanego mięsa,
- zasilanie jednofazowe 230 V.
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: Bydgoskie Zakłady Maszyn Gastronomicznych "Ma-Ga" Sp. z o.o.
ul. Kujawska 136, 85-146 Bydgoszcz, PL
e-mail: [email protected]
Dane techniczne
Informacje
Kotleciarka (Steker)
- wysokowydajne urządzenie do zmiękczania i nacinania masy włóknistej mięsa,
- wyposażona w zespół specjalnie ukształtowanych nożyków ze stali nierdzewnej gwarantujących precyzyjne nacinanie mięsa,
- spiralne rozlokowanie ostrzy na wałkach obrotowych umożliwiające uzyskanie maksymalnego efektu rozciągania mięsa,
- idealna do przygotowania mięsa pieczeniowego, smażonego do krótkiego podsmażania, grillowania, marynowania i pakowania próżniowego,
- znajduje zastosowanie w marketach, sklepach mięsnych, zakładach przetwórstwa mięsnego, w gastronomii, restauracjach, zakładach gastronomicznych i cateringu,
- wysoka jakość przetwarzania mięsa,
- łatwa i szybka wymiana modułu,
- cicha przekładnia olejowa,
- tania eksploatacja,
- duża niezawodność użytkowa,
- komfort obsługi i wysokie bezpieczeństwo pracy,
- funkcjonalna i wygodna w obsłudze dzięki zastosowaniu podwyższającej podstawy pod napęd,
- zapewniająca podniesienie walorów smakowych w skutek nacinania i zmiękczania przetwarzanego mięsa,
- zasilanie jednofazowe 230 V.
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: Bydgoskie Zakłady Maszyn Gastronomicznych "Ma-Ga" Sp. z o.o.
ul. Kujawska 136, 85-146 Bydgoszcz, PL
e-mail: [email protected]
Ostatnio oglądane

Marki




















