• Lorem ipsum
-15%

Kotleciarka 300 mm, 400V

25.719,30 zł
20.910,00 zł netto
Oszczędzasz 4.538,70 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni - 30.258,00 zł
Na magazynie
Marka: MA-GA
Kod: KOT-4
Gwarancja: 2 lata
Dostawa: 7 dni
Dodaj do koszykaPlanujesz większy zakup?Zapytaj o ofertę
Informacje

Kotleciarka 300 mm, 400V

Kotleciarka to urządzenie przeznaczone do rozgniatania mięsa na plastry o równomiernej grubości, zgodnie z indywidualnym zapotrzebowaniem. Sprawdza się szczególnie dobrze w zakładach przetwórstwa mięsnego, marketach oraz na dużych stoiskach mięsnych, umożliwiając przygotowanie szerokiego asortymentu wyrobów:

  • Mięso wołowe: zrazy zawijane, bitki, befsztyki

  • Mięso wieprzowe: kotlety schabowe, zawijańce, zrazy, steki, sznycle

  • Mięso drobiowe: m.in. kotlety typu de Volaille

  • Mięso przyprawione na grilla: porcje o jednorodnej grubości z różnych gatunków mięsa

Urządzenie umożliwia pakowanie przygotowanych plastrów w zestawach rodzinnych (po 3–4 i więcej sztuk) na tackach foliowanych.

Wydajność:

  • Do 800 kawałków mięsa na godzinę

Dodatkowe funkcje:

  • Płynna regulacja grubości rozgniatania w zakresie od 0,5 mm do 30 mm

  • Zachowanie świeżości i masy mięsa dzięki precyzyjnemu zgniataniu

 

  • Długość: 600 mm

  • Szerokość: 450 mm

  • Wysokość: 700 mm

  • Moc całkowita: 1,5 kW

  • Napięcie: 400 V

  • Zasilanie: elektryczne

  • Materiał: stal nierdzewna

  • Wydajność: do 800 kawałków mięsa/h

  • Regulacja grubości zgniatania: 0,5 – 30 mm

  • Typ mięsa: wołowe, wieprzowe, drobiowe, grillowe porcje

  • Pakowanie: możliwość porcjowania na tacki rodzinne

  • Zastosowanie: sklepy mięsne, markety, zakłady przetwórstwa

Ostatnio oglądane