Kotleciarka 300 mm, 400V
Kotleciarka 300 mm, 400V
Kotleciarka to urządzenie przeznaczone do rozgniatania mięsa na plastry o równomiernej grubości, zgodnie z indywidualnym zapotrzebowaniem. Sprawdza się szczególnie dobrze w zakładach przetwórstwa mięsnego, marketach oraz na dużych stoiskach mięsnych, umożliwiając przygotowanie szerokiego asortymentu wyrobów:
Mięso wołowe: zrazy zawijane, bitki, befsztyki
Mięso wieprzowe: kotlety schabowe, zawijańce, zrazy, steki, sznycle
Mięso drobiowe: m.in. kotlety typu de Volaille
Mięso przyprawione na grilla: porcje o jednorodnej grubości z różnych gatunków mięsa
Urządzenie umożliwia pakowanie przygotowanych plastrów w zestawach rodzinnych (po 3–4 i więcej sztuk) na tackach foliowanych.
Wydajność:
Do 800 kawałków mięsa na godzinę
Dodatkowe funkcje:
Płynna regulacja grubości rozgniatania w zakresie od 0,5 mm do 30 mm
Zachowanie świeżości i masy mięsa dzięki precyzyjnemu zgniataniu
Długość: 600 mm
Szerokość: 450 mm
Wysokość: 700 mm
Moc całkowita: 1,5 kW
Napięcie: 400 V
Zasilanie: elektryczne
Materiał: stal nierdzewna
Wydajność: do 800 kawałków mięsa/h
Regulacja grubości zgniatania: 0,5 – 30 mm
Typ mięsa: wołowe, wieprzowe, drobiowe, grillowe porcje
Pakowanie: możliwość porcjowania na tacki rodzinne
Zastosowanie: sklepy mięsne, markety, zakłady przetwórstwa
Kotleciarka 300 mm, 400V
Kotleciarka to urządzenie przeznaczone do rozgniatania mięsa na plastry o równomiernej grubości, zgodnie z indywidualnym zapotrzebowaniem. Sprawdza się szczególnie dobrze w zakładach przetwórstwa mięsnego, marketach oraz na dużych stoiskach mięsnych, umożliwiając przygotowanie szerokiego asortymentu wyrobów:
Mięso wołowe: zrazy zawijane, bitki, befsztyki
Mięso wieprzowe: kotlety schabowe, zawijańce, zrazy, steki, sznycle
Mięso drobiowe: m.in. kotlety typu de Volaille
Mięso przyprawione na grilla: porcje o jednorodnej grubości z różnych gatunków mięsa
Urządzenie umożliwia pakowanie przygotowanych plastrów w zestawach rodzinnych (po 3–4 i więcej sztuk) na tackach foliowanych.
Wydajność:
Do 800 kawałków mięsa na godzinę
Dodatkowe funkcje:
Płynna regulacja grubości rozgniatania w zakresie od 0,5 mm do 30 mm
Zachowanie świeżości i masy mięsa dzięki precyzyjnemu zgniataniu
Długość: 600 mm
Szerokość: 450 mm
Wysokość: 700 mm
Moc całkowita: 1,5 kW
Napięcie: 400 V
Zasilanie: elektryczne
Materiał: stal nierdzewna
Wydajność: do 800 kawałków mięsa/h
Regulacja grubości zgniatania: 0,5 – 30 mm
Typ mięsa: wołowe, wieprzowe, drobiowe, grillowe porcje
Pakowanie: możliwość porcjowania na tacki rodzinne
Zastosowanie: sklepy mięsne, markety, zakłady przetwórstwa