• Lorem ipsum
-28%

Konwekcyjny piec do pizzy 3-komorowy elektryczny z okapem kondensacyjnym i komorą rozrostu, sterowany cyfrowo, 8,3 kW, 4x Ø 35 cm 1290x1160x(h)2110mm

61.991,11 zł
50.399,28 zł netto
Oszczędzasz 24.107,66 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni - 72.322,00 zł
Brak w magazynie
Marka: Hendi
Kod: 1F201500
Gwarancja: 2 lata
Dostawa: 24/48 h
Dodaj do koszykaPlanujesz większy zakup?Zapytaj o ofertę
Informacje

Konwekcyjny piec do pizzy 3-komorowy elektryczny z okapem kondensacyjnym i komorą rozrostu, sterowany cyfrowo, 8,3 kW, 4x Ø 35 cm 1290x1160x(h)2110mm

Piec konwekcyjny do pizzy Prismafood Genius 44 - 2-komorowy, z okapem kondensacyjnym i komorą rozrostu, sterowany cyfrowo, to wykonane z najwyższą precyzją urządzenie umożliwiające sprawne przyrządzanie prawdziwej włoskiej pizzy o idealnej strukturze i wypieczeniu. Do użytku w profesjonalnej gastronomii 2 komory pieca ze stali nierdzewnej Równoczesne pieczenie 4 pizz o średnicy 35 cm w jednej komorze Dno komory wyłożone szamotem z umieszczonymi wewnątrz elementami grzejnymi Sterowanie cyfrowe za pomocą dotykowego panelu Innowacyjny system sterowania umożliwiający szybkie nagrzewanie do zadanej temperatury przy znacznej oszczędności energii Grzałki: górna (6x750 W) i dolna (6x550 W) Regulacja grzałek za pomocą niezależnych termostatów - możliwość ustawienia dwóch różnych temperatur Cyrkulacja powietrza w komorze zapewniająca równomierne pieczenie Bez konieczności obracania potraw podczas ich przyrządzania Oświetlenie wewnątrz komory Łatwe czyszczenie Możliwość dokupienia generatora pary idealnego do przygotowywania pieczywa i ciast Wymiary wewn. komory pieca: 720x720x(h)180 mmKomora rozrostu wykonana ze stali nierdzewnej Temperatura pracy: 0-60°C Pojemność komory: 6 tac 600x400 (odległość między tacami 90 mm) Napięcie: 230 V, moc: 2000 W Wymiary: 1160x1110x900 mmOkap kondensacyjny wykonany ze stali nierdzewnej Natężenie przepływu 230 m3/h Wymiary: 1160x1290x450 mm

Dane techniczne
Tagi