Hendi Wilk do mięsa 200 kg/h 750W, sitko Ø 70 mm z otworami 6 mm
Wydajność: 200 kg/h
Moc: 0,75 kW
Napięcie: 230V
Czytaj więcej
Hendi Wilk do mięsa 200 kg/h 750W, sitko Ø 70 mm z otworami 6 mm
Profesjonalny wilk do mięsa Hendi sprawdzi się w restauracji, hotelu, barze czy w pizzerii. Wyróżnia go m.in. wysoka jakość wykonania. Maszynka do mielenia mięsa jest jednym z niezbędnych produktów w gastronomii.
Profesjonalny wilk do mięsa Hendi 12 – zastosowanie
Wilk do mięsa Hendi 12 powstał z myślą o funkcjonalnym i bezpiecznym użytkowaniu. Będzie niezawodny przez długie lata. Wygoda użytkowania sprawia, że nie potrzeba do obsługi maszynki dużo siły. Co więcej, można w nim zmielić także warzywa, owoce czy mak. Wilk do mięsa Hendi jest wygodnym i dokładnym sposobem do obróbki mechanicznej wybranych produktów.
Wilk do mięsa Hendi 12 - 200 kg/h 750W, sitko Ø 70 mm z otworami 6 mm
Profesjonalny wilk do mięsa marki Hendi. Przeznaczony do małych restauracji, pensjonatów, pizzerii. Wysoka jakość wykonania naszych produktów to gwarancja satysfakcji. Ta profesjonalna maszynka do mielenia mięsa jest jednym z najczęściej sprzedających się produktów w tej grupie na polskim rynku. O jakości produktu świadczy jego bardzo niska awaryjność.
W zestaw wchodzi:
- Kołek dociskowy wykonany z polietylenu
- Sitko ø70 mm z otworami ø6 mm wykonane ze stali nierdzewnej
Cechy produktu:
- Wałek ślimakowy wykonany ze specjalnego stopu aluminium
- Korpus, lej załadowczy i pojemnik na mięso wykonane ze stali nierdzewnej
- Wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha)
- Waga: 19 kg
- Wyłącznik zgodny z normami EC oraz CE
- Wydajność chwilowa: 200 kg/h
UWAGA – Maszyna nie jest przeznaczona do pracy ciągłej. Po każdych 10–15 minutach pracy należy zrobić minimum 5 minutową przerwę. Nie dopuszczać do przegrzania silnika.
Hendi Wilk do mięsa 200 kg/h 750W, sitko Ø 70 mm z otworami 6 mm
Profesjonalny wilk do mięsa Hendi sprawdzi się w restauracji, hotelu, barze czy w pizzerii. Wyróżnia go m.in. wysoka jakość wykonania. Maszynka do mielenia mięsa jest jednym z niezbędnych produktów w gastronomii.
Profesjonalny wilk do mięsa Hendi 12 – zastosowanie
Wilk do mięsa Hendi 12 powstał z myślą o funkcjonalnym i bezpiecznym użytkowaniu. Będzie niezawodny przez długie lata. Wygoda użytkowania sprawia, że nie potrzeba do obsługi maszynki dużo siły. Co więcej, można w nim zmielić także warzywa, owoce czy mak. Wilk do mięsa Hendi jest wygodnym i dokładnym sposobem do obróbki mechanicznej wybranych produktów.
Wilk do mięsa Hendi 12 - 200 kg/h 750W, sitko Ø 70 mm z otworami 6 mm
Profesjonalny wilk do mięsa marki Hendi. Przeznaczony do małych restauracji, pensjonatów, pizzerii. Wysoka jakość wykonania naszych produktów to gwarancja satysfakcji. Ta profesjonalna maszynka do mielenia mięsa jest jednym z najczęściej sprzedających się produktów w tej grupie na polskim rynku. O jakości produktu świadczy jego bardzo niska awaryjność.
W zestaw wchodzi:
- Kołek dociskowy wykonany z polietylenu
- Sitko ø70 mm z otworami ø6 mm wykonane ze stali nierdzewnej
Cechy produktu:
- Wałek ślimakowy wykonany ze specjalnego stopu aluminium
- Korpus, lej załadowczy i pojemnik na mięso wykonane ze stali nierdzewnej
- Wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha)
- Waga: 19 kg
- Wyłącznik zgodny z normami EC oraz CE
- Wydajność chwilowa: 200 kg/h
UWAGA – Maszyna nie jest przeznaczona do pracy ciągłej. Po każdych 10–15 minutach pracy należy zrobić minimum 5 minutową przerwę. Nie dopuszczać do przegrzania silnika.