Hendi Wilk do mięsa 100 kg/h 550W z dwoma sitkami o otworach 6 i 8mm
Wydajność: 100 kg/h
Moc: 0,55 kW
Napięcie: 230V
Czytaj więcej
Hendi Wilk do mięsa 100 kg/h 550W z dwoma sitkami o otworach 6 i 8mm
Wydajna, solidna i profesjonalna maszynka do mięsa Hendi jest niezbędna zarówno w dużej, jak i w małej gastronomii. Sprawdzi się m.in. w restauracji, barze, firmie cateringowej, na stołówce czy kantynie. Wilk do mięsa to urządzenie służące do rozdrobnienia i mielenia surowego, mrożonego albo gotowanego mięsa, które zostanie poddane dalszej obróbce.
Maszynka do mięsa Hendi do profesjonalnej gastronomii
Prezentowany model urządzenia jest używany głównie w specjalistycznych placówkach, gdzie jest potrzeba produkcji dużych ilości żywności. Postaw na sprawdzone produkty jak maszynka do mięsa Hendi. Wysoka jakość to gwarancja zadowolenia i satysfakcji.
Wilk do mięsa 100 kg/h 550W z dwoma sitkami o otworach 6 i 8mm
Profesjonalny wilk do mięsa z linii Kitchen Line marki Hendi. Doskonale sprawdza się w dużych restauracjach, małej gastronomii. Wysoka jakość wykonania naszych produktów to gwarancja satysfakcji.
Maszynka do mięsa Hendi - Cechy produktu:
- Wysokiej jakości, profesjonalne urządzenie przeznaczone do mielenia wszystkich rodzajów mięsa bez kości i skóry
- Prosty demontaż ułatwia czyszczenie urządzenia
- Silnik posiada zabezpieczenie przed przegrzaniem
- Prędkość obrotowa 170 obr. / min
- Lej załadowczy i głowica wykonane z polerowanego stopu aluminium
- Przycisk resetujący chroniący przed przeciążeniem
- Antypoślizgowe nóżki
- Wyłącznik zgodny z normami EC i CE
- Wydajność chwilowa 100 kg/h
Materiał wykonania:
- Gardziel wykonana z odlewu żeliwa
- Nóż i ślimak wykonane ze stali nierdzewnej
- Kołek dociskowy wykonany z polietylenu
W zestawie:
- Lejek do kiełbas z polipropylenu
- Taca załadowcza wykonana ze stali nierdzewnej
- 2 sitka Ø70 mm z otworami Ø6 i 8 mm wykonane ze stali nierdzewnej
UWAGA – Maszyna nie jest przeznaczona do pracy ciągłej Po każdych 10–15 minutach pracy należy zrobić minimum 5 minutową przerwę Nie dopuszczać do przegrzania silnika
Hendi Wilk do mięsa 100 kg/h 550W z dwoma sitkami o otworach 6 i 8mm
Wydajna, solidna i profesjonalna maszynka do mięsa Hendi jest niezbędna zarówno w dużej, jak i w małej gastronomii. Sprawdzi się m.in. w restauracji, barze, firmie cateringowej, na stołówce czy kantynie. Wilk do mięsa to urządzenie służące do rozdrobnienia i mielenia surowego, mrożonego albo gotowanego mięsa, które zostanie poddane dalszej obróbce.
Maszynka do mięsa Hendi do profesjonalnej gastronomii
Prezentowany model urządzenia jest używany głównie w specjalistycznych placówkach, gdzie jest potrzeba produkcji dużych ilości żywności. Postaw na sprawdzone produkty jak maszynka do mięsa Hendi. Wysoka jakość to gwarancja zadowolenia i satysfakcji.
Wilk do mięsa 100 kg/h 550W z dwoma sitkami o otworach 6 i 8mm
Profesjonalny wilk do mięsa z linii Kitchen Line marki Hendi. Doskonale sprawdza się w dużych restauracjach, małej gastronomii. Wysoka jakość wykonania naszych produktów to gwarancja satysfakcji.
Maszynka do mięsa Hendi - Cechy produktu:
- Wysokiej jakości, profesjonalne urządzenie przeznaczone do mielenia wszystkich rodzajów mięsa bez kości i skóry
- Prosty demontaż ułatwia czyszczenie urządzenia
- Silnik posiada zabezpieczenie przed przegrzaniem
- Prędkość obrotowa 170 obr. / min
- Lej załadowczy i głowica wykonane z polerowanego stopu aluminium
- Przycisk resetujący chroniący przed przeciążeniem
- Antypoślizgowe nóżki
- Wyłącznik zgodny z normami EC i CE
- Wydajność chwilowa 100 kg/h
Materiał wykonania:
- Gardziel wykonana z odlewu żeliwa
- Nóż i ślimak wykonane ze stali nierdzewnej
- Kołek dociskowy wykonany z polietylenu
W zestawie:
- Lejek do kiełbas z polipropylenu
- Taca załadowcza wykonana ze stali nierdzewnej
- 2 sitka Ø70 mm z otworami Ø6 i 8 mm wykonane ze stali nierdzewnej
UWAGA – Maszyna nie jest przeznaczona do pracy ciągłej Po każdych 10–15 minutach pracy należy zrobić minimum 5 minutową przerwę Nie dopuszczać do przegrzania silnika