• Lorem ipsum
-28%

Hendi Wilk do mięsa 100 kg/h 550W z dwoma sitkami o otworach 6 i 8mm

1.858,87 zł
1.511,28 zł netto
Oszczędzasz 722,90 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni - 2.230,00 zł
Na magazynie
Marka: Hendi
Kod: 210802
Gwarancja: 2 lata
Dostawa: 24/48 h

Wydajność: 100 kg/h
Moc: 0,55 kW
Napięcie: 230V Czytaj więcej

Dodaj do koszykaPlanujesz większy zakup?Zapytaj o ofertę
Informacje

Hendi Wilk do mięsa 100 kg/h 550W z dwoma sitkami o otworach 6 i 8mm

Wydajna, solidna i profesjonalna maszynka do mięsa Hendi jest niezbędna zarówno w dużej, jak i w małej gastronomii. Sprawdzi się m.in. w restauracji, barze, firmie cateringowej, na stołówce czy kantynie. Wilk do mięsa to urządzenie służące do rozdrobnienia i mielenia surowego, mrożonego albo gotowanego mięsa, które zostanie poddane dalszej obróbce.

Maszynka do mięsa Hendi do profesjonalnej gastronomii

Prezentowany model urządzenia jest używany głównie w specjalistycznych placówkach, gdzie jest potrzeba produkcji dużych ilości żywności. Postaw na sprawdzone produkty jak maszynka do mięsa Hendi. Wysoka jakość to gwarancja zadowolenia i satysfakcji.

Wilk do mięsa 100 kg/h 550W z dwoma sitkami o otworach 6 i 8mm

Profesjonalny wilk do mięsa z linii Kitchen Line marki Hendi. Doskonale sprawdza się w dużych restauracjach, małej gastronomii. Wysoka jakość wykonania naszych produktów to gwarancja satysfakcji.

Maszynka do mięsa Hendi - Cechy produktu:

  • Wysokiej jakości, profesjonalne urządzenie przeznaczone do mielenia wszystkich rodzajów mięsa bez kości i skóry
  • Prosty demontaż ułatwia czyszczenie urządzenia
  • Silnik posiada zabezpieczenie przed przegrzaniem
  • Prędkość obrotowa 170 obr. / min
  • Lej załadowczy i głowica wykonane z polerowanego stopu aluminium
  • Przycisk resetujący chroniący przed przeciążeniem
  • Antypoślizgowe nóżki
  • Wyłącznik zgodny z normami EC i CE
  • Wydajność chwilowa 100 kg/h

 

Materiał wykonania:

  • Gardziel wykonana z odlewu żeliwa
  • Nóż i ślimak wykonane ze stali nierdzewnej
  • Kołek dociskowy wykonany z polietylenu

 

W zestawie:

  • Lejek do kiełbas z polipropylenu
  • Taca załadowcza wykonana ze stali nierdzewnej
  • 2 sitka Ø70 mm z otworami Ø6 i 8 mm wykonane ze stali nierdzewnej

 

UWAGA – Maszyna nie jest przeznaczona do pracy ciągłej Po każdych 10–15 minutach pracy należy zrobić minimum 5 minutową przerwę Nie dopuszczać do przegrzania silnika

Dane techniczne
Tagi
Ostatnio oglądane