Dodaj swoją recenzję
Maszynka do makaronu Kitchen Line
Maszynka do makaronu Kitchen Line
353,26 zł
287,20 zł netto Oszczędzasz 88,31 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni - 384,00 zł
Brak w magazynie
0 recenzje
Dodaj swoją recenzjęInformacje
Maszynka do makaronu Kitchen Line
- Maszynka do makaronu Hendi to sprzęt do zarówno do lokalu gastronomicznego jak i do domowych zastosowań. Umożliwia przygotowanie doskonałego domowego makaronu, który zachwyci restauracyjnych gości, a także domowych smakoszy.
- Urządzenie posiada demontowaną korbkę oraz uchwyt do montowania do stołu, dzięki któremu będziemy mogli przymocować urządzenie do blatu, co zapewni nam większą stabilność urządzenia podczas jego pracy.
- Urządzenie pozwala na wytwarzanie 2 rodzajów makaronu tj. fettuccine 2 mm oraz tagliatelle 6,5 mm. Wbudowana rolka wałkująca umożliwia dokładne rozwałkowanie ciasta przed etapem cięcia.
- Maszynka posiada pokrętło regulacji, z możliwością ustawienia grubości wałkowanego ciasta( zakres od 0,2 do 2,2mm)
Najważniejsze cechy:
- posiada korbkę i uchwyt do mocowania
- idealna do przygotowania świeżego makaronu, szerokość ciasta 140 mm
- możliwość uzyskania 2 rodzajów makaronu: tagliatelle 2 mm i fetuccine 6,5 mm
- pokrętło regulacji grubości ciasta od 0,2 do 2,2 mm
- nie można myć w zmywarce
Dane techniczne
Tagi
Informacje
Maszynka do makaronu Kitchen Line
- Maszynka do makaronu Hendi to sprzęt do zarówno do lokalu gastronomicznego jak i do domowych zastosowań. Umożliwia przygotowanie doskonałego domowego makaronu, który zachwyci restauracyjnych gości, a także domowych smakoszy.
- Urządzenie posiada demontowaną korbkę oraz uchwyt do montowania do stołu, dzięki któremu będziemy mogli przymocować urządzenie do blatu, co zapewni nam większą stabilność urządzenia podczas jego pracy.
- Urządzenie pozwala na wytwarzanie 2 rodzajów makaronu tj. fettuccine 2 mm oraz tagliatelle 6,5 mm. Wbudowana rolka wałkująca umożliwia dokładne rozwałkowanie ciasta przed etapem cięcia.
- Maszynka posiada pokrętło regulacji, z możliwością ustawienia grubości wałkowanego ciasta( zakres od 0,2 do 2,2mm)
Najważniejsze cechy:
- posiada korbkę i uchwyt do mocowania
- idealna do przygotowania świeżego makaronu, szerokość ciasta 140 mm
- możliwość uzyskania 2 rodzajów makaronu: tagliatelle 2 mm i fetuccine 6,5 mm
- pokrętło regulacji grubości ciasta od 0,2 do 2,2 mm
- nie można myć w zmywarce
Ostatnio oglądane