Dodaj swoją recenzję
Nóż kucharski 150 mm, Profi Line
Nóż kucharski 150 mm, Profi Line
102,34 zł
83,20 zł netto Oszczędzasz 25,58 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni - 111,00 zł
Na magazynie
Rodzaj: Nóż użytkowy
Długość ostrza: 150 mm
Długość: 265 mm
Czytaj więcej
0 recenzje
Dodaj swoją recenzjęInformacje
Nóż kucharski 150 mm, Profi Line
Linia noży Profi Line zaprojektowana jest z myślą o profesjonalistach doceniana jest również przez miłośników domowej kuchni. Wysoka jakość połączona z ergonomią sprawia, iż używanie naszych noży to czysta przyjemność.
- Wykonany z wysokiej jakości niemieckiej stali węglowej
- Specjalny stop stali chirurgicznej chromowo–molibdenowo–wanadowej X50CrMoV15 gwarantuje: doskonałe właściwości tnące, bardzo ostre i trwałe ostrze, łatwe ostrzenie, odporność na zabrudzenia,
- Higieniczna zgodna z HACCP konstrukcja rękojeści uniemożliwia gromadzenie się resztek w miejscach łączeń
- Proces produkcyjny noży składa się z 50 etapów. Precyzyjne wykonanie noża, szlifowanie i polerowanie zapewnia idealną krawędź tnącą
- Kute na gorąco z jednego kawałka stali
- Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
- Można myć w zmywarkach
- Rączka z tworzywa POM
Opis funkcjonalności ostrza:
- Przednia część ostrza jest odpowiednia do krojenia niewielkich warzyw, np. czosnku.
- Grubego grzbietu można użyć do łamania małych kostek bądź otwierania skorupiaków.
- Boczną stroną ostrza można spłaszczać filety, podnosić posiekane zioła itp.
- Miękkie i twarde produkty można kroić przy użyciu środkowej części ostrza. Ostrze o zakrzywionym kształcie jest idealne do siekania ziół.
- Gruby grzbiet do łamania małych kostek bądź otwierania skorupiaków
Dane techniczne
Tagi
Informacje
Nóż kucharski 150 mm, Profi Line
Linia noży Profi Line zaprojektowana jest z myślą o profesjonalistach doceniana jest również przez miłośników domowej kuchni. Wysoka jakość połączona z ergonomią sprawia, iż używanie naszych noży to czysta przyjemność.
- Wykonany z wysokiej jakości niemieckiej stali węglowej
- Specjalny stop stali chirurgicznej chromowo–molibdenowo–wanadowej X50CrMoV15 gwarantuje: doskonałe właściwości tnące, bardzo ostre i trwałe ostrze, łatwe ostrzenie, odporność na zabrudzenia,
- Higieniczna zgodna z HACCP konstrukcja rękojeści uniemożliwia gromadzenie się resztek w miejscach łączeń
- Proces produkcyjny noży składa się z 50 etapów. Precyzyjne wykonanie noża, szlifowanie i polerowanie zapewnia idealną krawędź tnącą
- Kute na gorąco z jednego kawałka stali
- Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
- Można myć w zmywarkach
- Rączka z tworzywa POM
Opis funkcjonalności ostrza:
- Przednia część ostrza jest odpowiednia do krojenia niewielkich warzyw, np. czosnku.
- Grubego grzbietu można użyć do łamania małych kostek bądź otwierania skorupiaków.
- Boczną stroną ostrza można spłaszczać filety, podnosić posiekane zioła itp.
- Miękkie i twarde produkty można kroić przy użyciu środkowej części ostrza. Ostrze o zakrzywionym kształcie jest idealne do siekania ziół.
- Gruby grzbiet do łamania małych kostek bądź otwierania skorupiaków
Ostatnio oglądane