Hendi Nóż elektryczny do kebaba Kitchen Line
Nóż elektryczny do kebaba Hendi Kitchen Line
Nóż elektryczny do kebaba jest urządzeniem gastronomicznych przeznaczonym do przygotowywania dań takich jak kebab, shoarma czy gyros.
Dzięki mocy 80W i prędkości cięcia 2600obr/min., urządzenie pozwala osiągnąć dobrą wydajność do 60kg/h.
Obudowa silnika oraz uchwyt zostały wykonane z antypoślizgowego tworzywa, który gwarantuje komfort pracy.
Dbając o bezpieczeństwo podczas pracy, w tym urządzeniu została zastosowana osłona ostrza wykonana ze stali AISI 304, a także przycisk resetujący, który zabezpiecza sprzęt przed przeciążeniem.
W zestawie:
- 1 x nóż gładki ø 100mm ze stali nierdzewnej
- 1 x nóż ząbkowany ø 100mm ze stali nierdzewnej
- Ostrzałka noża
Cechy produktu:
- Prędkość : 2600 obr./min.
- Wydajność: do 60 kg/h
- Łatwa regulacja grubości krojenia w zakresie 0–8 mm
- Ostrze wykonane ze stali nierdzewnej AISI 304
- Zintegrowany z obudową włącznik powrotny ON/OFF
Nóż elektryczny do kebaba Hendi Kitchen Line
Nóż elektryczny do kebaba jest urządzeniem gastronomicznych przeznaczonym do przygotowywania dań takich jak kebab, shoarma czy gyros.
Dzięki mocy 80W i prędkości cięcia 2600obr/min., urządzenie pozwala osiągnąć dobrą wydajność do 60kg/h.
Obudowa silnika oraz uchwyt zostały wykonane z antypoślizgowego tworzywa, który gwarantuje komfort pracy.
Dbając o bezpieczeństwo podczas pracy, w tym urządzeniu została zastosowana osłona ostrza wykonana ze stali AISI 304, a także przycisk resetujący, który zabezpiecza sprzęt przed przeciążeniem.
W zestawie:
- 1 x nóż gładki ø 100mm ze stali nierdzewnej
- 1 x nóż ząbkowany ø 100mm ze stali nierdzewnej
- Ostrzałka noża
Cechy produktu:
- Prędkość : 2600 obr./min.
- Wydajność: do 60 kg/h
- Łatwa regulacja grubości krojenia w zakresie 0–8 mm
- Ostrze wykonane ze stali nierdzewnej AISI 304
- Zintegrowany z obudową włącznik powrotny ON/OFF