Hendi Nóż elektryczny do kebaba Profi Line
Hendi Nóż elektryczny do kebaba Profi Line
Elektryczny nóż do kebaba Hendi to bardzo ostre i precyzyjne urządzenie – przyda się w każdym lokalu, w którym są serwowane takie dania jak m.in. gyros, kebab lub doner kebap. Dzięki odpowiedniemu wyposażeniu lokalu będzie można szybko obsługiwać klientów.
Nóż do kebaba Hendi – liczy się wydajność
Weź jednak pod uwagę stopień skomplikowania takich urządzeń i kieruj się głównie ich jakością oraz wydajnością. Odpowiedni będzie nóż do kebaba Hendi – docenisz jego wydajność oraz solidne wykonanie. Urządzenie może pracować niemal przez cały czas i zapewni długą żywotność.
Gwarantujemy duży wybór elektrycznych noży do kebaba w przystępnych cenach oraz fachowe doradztwo na temat doboru akcesoriów do gastronomii.
Elektryczny nóż do kebaba Hendi Profi Line
Nóż elektryczny do kebaba jest urządzeniem gastronomicznych przeznaczonym do przygotowywania dań takich jak kebab, shoarma czy gyros.
Dzięki mocy 90W i prędkości cięcia 5000obr/min., urządzenie charakteryzuję się duża wydajność do 50kg na dzień.
Urządzenie posiada 2 ostrza wykonane ze stali nierdzewnej o średnicach ø 80 mm i ø 90 mm, z możliwością regulacji grubości krojenia.
Dbając o bezpieczeństwo podczas pracy, w tym urządzeniu została zastosowana osłona ostrza wykonana ze stali AISI 304, a także przycisk resetujący, który zabezpiecza sprzęt przed przeciążeniem.
Cechy produktu:
- 2 ostrza ze stali nierdzewnej o średnicach ø 80 mm i ø 90mm
- prędkość : 5000 obr./min.
- wydajność: do 50 kg/dzień
- łatwa regulacja grubości krojenia
- ostrze wykonane ze stali nierdzewnej
- w zestawie: ostrzałka, zasilacz, dwa ostrza
- waga: 1kg
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: HENDI POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Firmowa 12, 62-023 Robakowo, PL
e-mail: [email protected]
Hendi Nóż elektryczny do kebaba Profi Line
Elektryczny nóż do kebaba Hendi to bardzo ostre i precyzyjne urządzenie – przyda się w każdym lokalu, w którym są serwowane takie dania jak m.in. gyros, kebab lub doner kebap. Dzięki odpowiedniemu wyposażeniu lokalu będzie można szybko obsługiwać klientów.
Nóż do kebaba Hendi – liczy się wydajność
Weź jednak pod uwagę stopień skomplikowania takich urządzeń i kieruj się głównie ich jakością oraz wydajnością. Odpowiedni będzie nóż do kebaba Hendi – docenisz jego wydajność oraz solidne wykonanie. Urządzenie może pracować niemal przez cały czas i zapewni długą żywotność.
Gwarantujemy duży wybór elektrycznych noży do kebaba w przystępnych cenach oraz fachowe doradztwo na temat doboru akcesoriów do gastronomii.
Elektryczny nóż do kebaba Hendi Profi Line
Nóż elektryczny do kebaba jest urządzeniem gastronomicznych przeznaczonym do przygotowywania dań takich jak kebab, shoarma czy gyros.
Dzięki mocy 90W i prędkości cięcia 5000obr/min., urządzenie charakteryzuję się duża wydajność do 50kg na dzień.
Urządzenie posiada 2 ostrza wykonane ze stali nierdzewnej o średnicach ø 80 mm i ø 90 mm, z możliwością regulacji grubości krojenia.
Dbając o bezpieczeństwo podczas pracy, w tym urządzeniu została zastosowana osłona ostrza wykonana ze stali AISI 304, a także przycisk resetujący, który zabezpiecza sprzęt przed przeciążeniem.
Cechy produktu:
- 2 ostrza ze stali nierdzewnej o średnicach ø 80 mm i ø 90mm
- prędkość : 5000 obr./min.
- wydajność: do 50 kg/dzień
- łatwa regulacja grubości krojenia
- ostrze wykonane ze stali nierdzewnej
- w zestawie: ostrzałka, zasilacz, dwa ostrza
- waga: 1kg
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: HENDI POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Firmowa 12, 62-023 Robakowo, PL
e-mail: [email protected]