Nóż do mięsa 200 mm, Kitchen Line z kutym ostrzem
Rodzaj: Nóż do mięsa/wędlin
Długość ostrza: 200 mm
Długość: 330 mm
Czytaj więcej
Nóż do mięsa 200 mm, Kitchen Line z kutym ostrzem
Nóż do mięsa z serii Kitchen Linie marki Hendi.
Linia noży Kitchen Line, to połączenie dobrej jakości ze znakomitymi walorami funkcjonalnymi i dobrą ceną. Noże te rekomendowane są dla profesjonalistów znakomicie sprawdzają się również w domowych warunkach.
Cechy produktu:
- Wykonane z jednego kawałka bardzo twardej, kutej stali chromowo–molibdenowej,
- Najwyższa jakość wykonania sprawia, że noże są bardzo trwałe i wyjątkowo odporne na korozję, a ostrze zachowuje długo żywotność
- Unikalna konstrukcja rękojeści z tworzywa uniemożliwia gromadzenie się resztek w miejscach łączenia z ostrzem
- Bezpieczna wyprofilowana rękojeść
- Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
- Można myć w zmywarkach
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: HENDI POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Firmowa 12, 62-023 Robakowo, PL
e-mail: [email protected]
Nóż do mięsa 200 mm, Kitchen Line z kutym ostrzem
Nóż do mięsa z serii Kitchen Linie marki Hendi.
Linia noży Kitchen Line, to połączenie dobrej jakości ze znakomitymi walorami funkcjonalnymi i dobrą ceną. Noże te rekomendowane są dla profesjonalistów znakomicie sprawdzają się również w domowych warunkach.
Cechy produktu:
- Wykonane z jednego kawałka bardzo twardej, kutej stali chromowo–molibdenowej,
- Najwyższa jakość wykonania sprawia, że noże są bardzo trwałe i wyjątkowo odporne na korozję, a ostrze zachowuje długo żywotność
- Unikalna konstrukcja rękojeści z tworzywa uniemożliwia gromadzenie się resztek w miejscach łączenia z ostrzem
- Bezpieczna wyprofilowana rękojeść
- Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
- Można myć w zmywarkach
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: HENDI POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Firmowa 12, 62-023 Robakowo, PL
e-mail: [email protected]

Marki





















