Nóż do jarzyn 100 mm, HACCP Zielony
Rodzaj: Nóż użytkowy
Długość ostrza: 90 mm
Długość: 190 mm
Czytaj więcej
Nóż do jarzyn 100 mm, HACCP Zielony
Profesjonalny nóż HACCP do warzyw i owoców. Rączka w kolorze zielonym ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni.
Cechy produktu:
- Wykonany ze stali nierdzewnej
- z ząbkowanym ostrzem
- uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
- każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
- można myć w zmywarkach
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: HENDI POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Firmowa 12, 62-023 Robakowo, PL
e-mail: [email protected]
Nóż do jarzyn 100 mm, HACCP Zielony
Profesjonalny nóż HACCP do warzyw i owoców. Rączka w kolorze zielonym ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni.
Cechy produktu:
- Wykonany ze stali nierdzewnej
- z ząbkowanym ostrzem
- uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
- każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
- można myć w zmywarkach
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: HENDI POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Firmowa 12, 62-023 Robakowo, PL
e-mail: [email protected]