Nóż do filetowania 150 mm, HACCP Niebieski
Rodzaj: Nóż do trybowania i filetowania
Długość ostrza: 150 mm
Długość: 300 mm
Czytaj więcej
Nóż do filetowania 150 mm, HACCP Niebieski
Profesjonalny nóż HACCP do filetowania ryb. Rączka w kolorze niebieskim ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni.
Cechy produktu:
- Wykonany ze stali nierdzewnej
- Uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
- Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
- Można myć w zmywarkach
Nóż do filetowania 150 mm, HACCP Niebieski
Profesjonalny nóż HACCP do filetowania ryb. Rączka w kolorze niebieskim ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni.
Cechy produktu:
- Wykonany ze stali nierdzewnej
- Uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
- Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
- Można myć w zmywarkach