Dodaj swoją recenzję
Maszynka do zmiękczania mięsa Profi Line, o wym. 150x42x118 mm, 51 ostrzy, czerwona
Maszynka do zmiękczania mięsa Profi Line, o wym. 150x42x118 mm, 51 ostrzy, czerwona
77,74 zł
63,20 zł netto Oszczędzasz 19,43 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni - 80,00 zł
Na magazynie
0 recenzje
Dodaj swoją recenzjęInformacje
Maszynka do zmiękczania mięsa Profi Line, o wym. 150x42x118 mm, 51 ostrzy, czerwona
Nowoczesna maszynka do zmiękczania mięsa marki Hendi, szczególnie przydatna podczas przygotowania mięsa na grilla. Produkty Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w profesjonalnej kuchni, można go z powodzeniem stosować w warunkach domowych.
Cechy produktu:
- Nowoczesna i najskuteczniejsza technologia uszlachetniania, rozmiękczania oraz polepszania jakości i smaku mięsa bez użycia chemikaliów
- Maszynka łączy w sobie metodę głębokiego nacinania włókien mięsnych przy jednoczesnym delikatnym jego rozbijaniu
- Dzięki maszynce skraca się czas marynowania, gotowania, smażenia i grillowania zmiękczonego mięsa nawet o 25%
- Podczas uderzania ostrza wprowadzają przyprawy i sosy w głąb mięsa
- Miękkie sprężyny, łatwiejsza praca, lepszy efekt kulinarny
Dane techniczne
Informacje
Maszynka do zmiękczania mięsa Profi Line, o wym. 150x42x118 mm, 51 ostrzy, czerwona
Nowoczesna maszynka do zmiękczania mięsa marki Hendi, szczególnie przydatna podczas przygotowania mięsa na grilla. Produkty Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w profesjonalnej kuchni, można go z powodzeniem stosować w warunkach domowych.
Cechy produktu:
- Nowoczesna i najskuteczniejsza technologia uszlachetniania, rozmiękczania oraz polepszania jakości i smaku mięsa bez użycia chemikaliów
- Maszynka łączy w sobie metodę głębokiego nacinania włókien mięsnych przy jednoczesnym delikatnym jego rozbijaniu
- Dzięki maszynce skraca się czas marynowania, gotowania, smażenia i grillowania zmiękczonego mięsa nawet o 25%
- Podczas uderzania ostrza wprowadzają przyprawy i sosy w głąb mięsa
- Miękkie sprężyny, łatwiejsza praca, lepszy efekt kulinarny
Ostatnio oglądane