Kubek emaliowany 300 ml, 90x(H)90 mm
Kubek emaliowany 300 ml, 90x(H)90 mm
Kubek emaliowany o klasycznym kształcie i średnicy 90 mm to ważny element zastawy stołowej. Kompletując podstawowe wyposażenie do gastronomii, trzeba zadbać też o zastawę stołową o idealnych proporcjach.
Emaliowanie jest techniką rzemieślniczą i zdobniczą o bardzo długiej tradycji, a emaliowane naczynia nie tracą na atrakcyjności mimo zmieniających się trendów. Polecamy też inne produkty z tej serii, m.in. talerz głęboki, talerzyki deserowe, miski, kubki itd., aby zachować spójność stylistyczną i harmonię w lokalu.
W każdej cenionej restauracji warto zadbać o oprawę podczas serwowania posiłków, aby obiad rodzinny czy spotkanie firmowe były wyjątkowe.
- Wysokiej jakości emalia z delikatnym niebieskim brzegiem
- Odporne na ścieranie
- Możliwość piętrowania
- Można myć w zmywarkach
- Nie można używać w kuchenkach mikrofalowych
- Odporność termiczna: do 350°C
- Spełnia wszystkie wymogi oraz certyfikaty
- Nie zmienia smaku ani zapachu potraw
- Dania i desery mogą być przygotowywane bezpośrednio w naczyniu
Kubek emaliowany 300 ml, 90x(H)90 mm
Kubek emaliowany o klasycznym kształcie i średnicy 90 mm to ważny element zastawy stołowej. Kompletując podstawowe wyposażenie do gastronomii, trzeba zadbać też o zastawę stołową o idealnych proporcjach.
Emaliowanie jest techniką rzemieślniczą i zdobniczą o bardzo długiej tradycji, a emaliowane naczynia nie tracą na atrakcyjności mimo zmieniających się trendów. Polecamy też inne produkty z tej serii, m.in. talerz głęboki, talerzyki deserowe, miski, kubki itd., aby zachować spójność stylistyczną i harmonię w lokalu.
W każdej cenionej restauracji warto zadbać o oprawę podczas serwowania posiłków, aby obiad rodzinny czy spotkanie firmowe były wyjątkowe.
- Wysokiej jakości emalia z delikatnym niebieskim brzegiem
- Odporne na ścieranie
- Możliwość piętrowania
- Można myć w zmywarkach
- Nie można używać w kuchenkach mikrofalowych
- Odporność termiczna: do 350°C
- Spełnia wszystkie wymogi oraz certyfikaty
- Nie zmienia smaku ani zapachu potraw
- Dania i desery mogą być przygotowywane bezpośrednio w naczyniu