Urządzenie do podgrzewana czekolady 10L
HCM 510
Urządzenie do podgrzewana czekolady z systemem Bain-Marie. Elektryczne podgrzewanie z ręczną regulacją temperatury, zabezpieczeniem przed brakiem cieczy, wskaźnikiem poziomu cieczy, niekapiącym kranikiem i mieszadłem automatycznym. Nie wymaga podłączenia do sieci wodociągowej.
Zalety
- Duża ilośc gorącej czekolady (10 l.) szybko i w odpowiedniej temperaturze
- Sterowany termostat do ustawiania żądanej temperatury
- System Bain-Marie zabezpieczające przed przypalaniem i przywieraniem
- Poziom wody w systemie Bain-Marie jest widoczny przez wskaźnik
- Automatyczne, magnetyczne mieszadło
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: Bravilor Polska Sp. z o. o.
ul. Al. Katowicka 63, 05-830 Kajetany, PL
e-mail: [email protected]
HCM 510
Urządzenie do podgrzewana czekolady z systemem Bain-Marie. Elektryczne podgrzewanie z ręczną regulacją temperatury, zabezpieczeniem przed brakiem cieczy, wskaźnikiem poziomu cieczy, niekapiącym kranikiem i mieszadłem automatycznym. Nie wymaga podłączenia do sieci wodociągowej.
Zalety
- Duża ilośc gorącej czekolady (10 l.) szybko i w odpowiedniej temperaturze
- Sterowany termostat do ustawiania żądanej temperatury
- System Bain-Marie zabezpieczające przed przypalaniem i przywieraniem
- Poziom wody w systemie Bain-Marie jest widoczny przez wskaźnik
- Automatyczne, magnetyczne mieszadło
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: Bravilor Polska Sp. z o. o.
ul. Al. Katowicka 63, 05-830 Kajetany, PL
e-mail: [email protected]