Grill węglowy, GN 2/1 + GN1 / 1 (150 Kg / h) / Czarny
Grill węglowy, GN 2/1 + GN1 / 1 (150 Kg / h) / Czarny
Piekarnik węglowy przeznaczony do intensywnej pracy w lokalach gastronomicznych, umożliwia jednoczesne pieczenie i grillowanie potraw na dużej powierzchni rusztu. Konstrukcja komory pozwala na równomierne rozprowadzanie ciepła i zatrzymanie aromatu bez otwartego ognia. Sprawdza się przy przygotowywaniu mięs, ryb, warzyw i dań mącznych, obsługując nawet 155 osób dziennie.
Model wyposażono w podwójny ruszt o łącznych wymiarach 1060 × 625 mm, przystosowany do pojemników GN 2/1 i GN 1/1. Drzwi z przeszkleniem odpornym na temperatury do 750°C pozwalają kontrolować proces pieczenia bez ich otwierania. Izolowana komora i podwójne ścianki ograniczają temperaturę zewnętrzną do ok. 60°C oraz zmniejszają zużycie węgla nawet o 25%.
Wbudowany blat roboczy o głębokości 290 mm zapewnia dodatkową przestrzeń do pracy. Szuflada na popiół i tacka ociekowa pozwalają na łatwe utrzymanie czystości. System regulacji przepływu powietrza w kominie oraz przegroda przeciwogniowa umożliwiają precyzyjną kontrolę procesu spalania. Na froncie znajduje się analogowy termometr, a całość oparta jest na czterech nóżkach z regulacją wysokości.
W komplecie znajdują się ruszt typu O (1060 × 625 mm), szczypce do mięsa oraz pogrzebacz.
Cechy produktu:
- Wydajność: do 120 kg/h – zalecane dla 155 osób
- Kompatybilność z GN 2/1 i GN 1/1
- 6 poziomów prowadnic dla rusztów
- Moc cieplna równoważna: 8 kW
- Załadunek węgla: do 5 kg
- Podwójna izolacja – obniżenie temperatury obudowy do ok. 60°C i zmniejszenie zużycia węgla
- Drzwi z przeszkleniem odpornym na temperatury do 750°C
- Blat roboczy o głębokości 290 mm
- Szuflada na popiół i tacka na tłuszcz – łatwa obsługa i czyszczenie
- Regulacja przepływu powietrza zintegrowana z kominem
- Wbudowana przegroda przeciwogniowa
- Termometr analogowy na froncie
- W zestawie: ruszt 1060 × 625 mm, szczypce do mięsa, pogrzebacz
- 4 regulowane nóżki
- Urządzenie zgodne z normami CE
Grill węglowy, GN 2/1 + GN1 / 1 (150 Kg / h) / Czarny
Piekarnik węglowy przeznaczony do intensywnej pracy w lokalach gastronomicznych, umożliwia jednoczesne pieczenie i grillowanie potraw na dużej powierzchni rusztu. Konstrukcja komory pozwala na równomierne rozprowadzanie ciepła i zatrzymanie aromatu bez otwartego ognia. Sprawdza się przy przygotowywaniu mięs, ryb, warzyw i dań mącznych, obsługując nawet 155 osób dziennie.
Model wyposażono w podwójny ruszt o łącznych wymiarach 1060 × 625 mm, przystosowany do pojemników GN 2/1 i GN 1/1. Drzwi z przeszkleniem odpornym na temperatury do 750°C pozwalają kontrolować proces pieczenia bez ich otwierania. Izolowana komora i podwójne ścianki ograniczają temperaturę zewnętrzną do ok. 60°C oraz zmniejszają zużycie węgla nawet o 25%.
Wbudowany blat roboczy o głębokości 290 mm zapewnia dodatkową przestrzeń do pracy. Szuflada na popiół i tacka ociekowa pozwalają na łatwe utrzymanie czystości. System regulacji przepływu powietrza w kominie oraz przegroda przeciwogniowa umożliwiają precyzyjną kontrolę procesu spalania. Na froncie znajduje się analogowy termometr, a całość oparta jest na czterech nóżkach z regulacją wysokości.
W komplecie znajdują się ruszt typu O (1060 × 625 mm), szczypce do mięsa oraz pogrzebacz.
Cechy produktu:
- Wydajność: do 120 kg/h – zalecane dla 155 osób
- Kompatybilność z GN 2/1 i GN 1/1
- 6 poziomów prowadnic dla rusztów
- Moc cieplna równoważna: 8 kW
- Załadunek węgla: do 5 kg
- Podwójna izolacja – obniżenie temperatury obudowy do ok. 60°C i zmniejszenie zużycia węgla
- Drzwi z przeszkleniem odpornym na temperatury do 750°C
- Blat roboczy o głębokości 290 mm
- Szuflada na popiół i tacka na tłuszcz – łatwa obsługa i czyszczenie
- Regulacja przepływu powietrza zintegrowana z kominem
- Wbudowana przegroda przeciwogniowa
- Termometr analogowy na froncie
- W zestawie: ruszt 1060 × 625 mm, szczypce do mięsa, pogrzebacz
- 4 regulowane nóżki
- Urządzenie zgodne z normami CE