Grill kontaktowy pojedyńczy żeliwny, 360x240 mm, 3 kW
Grill kontaktowy pojedyńczy żeliwny, 360x240 mm, 3 kW
Przeznaczony do szybkiego przygotowywania panini, burgerów, tostów i innych przekąsek, grill kontaktowy w wersji średniej łączy kompaktowe rozmiary z pełną funkcjonalnością. Powierzchnia robocza o wymiarach 360 × 240 mm została wykonana z żeliwnych płyt pokrytych emalią spożywczą, która nie chłonie tłuszczu, jest odporna na przypalenia i wyjątkowo łatwa w czyszczeniu. Dzięki nieporowatej strukturze zapewnia wysoki poziom higieny.
Górna płyta ryflowana, dolna gładka – obie nagrzewają się równomiernie i szybko. Górna część urządzenia posiada mechanizm samopoziomujący z regulowaną sprężyną dociskową, co pozwala dopasować nacisk do wysokości produktu. Stalowy uchwyt zapewnia pewny chwyt i trwałość nawet przy intensywnej eksploatacji.
Za nagrzewanie odpowiadają dwa opancerzone elementy grzewcze o łącznej mocy 3000 W. Temperaturę ustawia się za pomocą pokrętła z przodu, w zakresie od 0°C do 300°C. Lampki kontrolne sygnalizują zasilanie (zielona) i nagrzewanie (pomarańczowa) – grill gotowy do pracy po zgaśnięciu kontrolki grzania.
W standardzie znajduje się wyjmowana tacka ociekowa oraz skrobak do czyszczenia płyt. Obudowę wykonano ze stali nierdzewnej, a konstrukcja zapewnia odporność na zachlapania (stopień ochrony IPX3). Całość spełnia aktualne normy CE. Wymiary zewnętrzne urządzenia to 430 × 385 × 220 mm, a jego masa wynosi 24 kg.
Cechy produktu:
- Powierzchnia grzewcza: 360 × 240 mm
- Dolna płyta gładka, górna ryflowana
- Emaliowane płyty – higieniczne i odporne na przypalenia
- Samopoziomująca górna płyta z regulacją docisku
- Uchwyt i obudowa ze stali nierdzewnej
- 2 elementy grzewcze o łącznej mocy 3000 W
- Regulacja temperatury: 0–300°C
- Wskaźniki pracy: zasilanie i nagrzewanie
- Zasilanie: 220–240 V
- Wymiary: 430 × 385 × 220 mm
- Waga: 24 kg
- Tacka ociekowa i skrobak w zestawie
- Stopień ochrony: IPX3
- Zgodność z normami CE
Grill kontaktowy pojedyńczy żeliwny, 360x240 mm, 3 kW
Przeznaczony do szybkiego przygotowywania panini, burgerów, tostów i innych przekąsek, grill kontaktowy w wersji średniej łączy kompaktowe rozmiary z pełną funkcjonalnością. Powierzchnia robocza o wymiarach 360 × 240 mm została wykonana z żeliwnych płyt pokrytych emalią spożywczą, która nie chłonie tłuszczu, jest odporna na przypalenia i wyjątkowo łatwa w czyszczeniu. Dzięki nieporowatej strukturze zapewnia wysoki poziom higieny.
Górna płyta ryflowana, dolna gładka – obie nagrzewają się równomiernie i szybko. Górna część urządzenia posiada mechanizm samopoziomujący z regulowaną sprężyną dociskową, co pozwala dopasować nacisk do wysokości produktu. Stalowy uchwyt zapewnia pewny chwyt i trwałość nawet przy intensywnej eksploatacji.
Za nagrzewanie odpowiadają dwa opancerzone elementy grzewcze o łącznej mocy 3000 W. Temperaturę ustawia się za pomocą pokrętła z przodu, w zakresie od 0°C do 300°C. Lampki kontrolne sygnalizują zasilanie (zielona) i nagrzewanie (pomarańczowa) – grill gotowy do pracy po zgaśnięciu kontrolki grzania.
W standardzie znajduje się wyjmowana tacka ociekowa oraz skrobak do czyszczenia płyt. Obudowę wykonano ze stali nierdzewnej, a konstrukcja zapewnia odporność na zachlapania (stopień ochrony IPX3). Całość spełnia aktualne normy CE. Wymiary zewnętrzne urządzenia to 430 × 385 × 220 mm, a jego masa wynosi 24 kg.
Cechy produktu:
- Powierzchnia grzewcza: 360 × 240 mm
- Dolna płyta gładka, górna ryflowana
- Emaliowane płyty – higieniczne i odporne na przypalenia
- Samopoziomująca górna płyta z regulacją docisku
- Uchwyt i obudowa ze stali nierdzewnej
- 2 elementy grzewcze o łącznej mocy 3000 W
- Regulacja temperatury: 0–300°C
- Wskaźniki pracy: zasilanie i nagrzewanie
- Zasilanie: 220–240 V
- Wymiary: 430 × 385 × 220 mm
- Waga: 24 kg
- Tacka ociekowa i skrobak w zestawie
- Stopień ochrony: IPX3
- Zgodność z normami CE