Tarka do mozzarelli | 750W | 220x420x(H)430mm
Tarka do mozzarelli | 750W | 220x420x(H)430mm
Maszyna do rozdrabniania mozzarelli, grzybów, marchwi i innych produktów spożywczych, zaprojektowana do pracy w kuchniach gastronomicznych oraz zakładach przetwórstwa spożywczego. Konstrukcja wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304 oraz AISI 440 zapewnia trwałość i łatwe utrzymanie czystości. Silnik o mocy 0,75 kW (1,0 Hp) umożliwia osiągnięcie wydajności do 50 kg/h, przy zachowaniu niskiego poziomu hałasu (poniżej 70 dBA).
Maszyna wyposażona jest w cztery wymienne stożki tnące:
- Stożek nr 1 do mozzarelli – otwory 7 mm
- Stożek nr 2 do warzyw – otwory 4 mm
- Stożek nr 3 do tarcia – otwory 2,5 mm
- Stożek nr 4 do krojenia – plastry o grubości 2 mm
Przekładnia smarowana olejem zapewnia cichą pracę i wydłużoną żywotność mechanizmu. Osłona z blokadą bezpieczeństwa automatycznie zatrzymuje pracę po jej otwarciu. Intuicyjny przełącznik ułatwia obsługę. Wszystkie elementy mające kontakt z żywnością wykonano z materiałów dopuszczonych do kontaktu z produktami spożywczymi, w tym z tworzywa sztucznego i anodowanego aluminium.
Kompaktowe wymiary (420 x 220 x 440 mm) oraz masa 18 kg umożliwiają łatwe ustawienie urządzenia nawet w ograniczonych przestrzeniach roboczych. Stopień ochrony IPX3 zabezpiecza przed wnikaniem wody, a urządzenie jest przeznaczone do użytku wewnętrznego. Spełnia wszystkie obowiązujące normy CE i wymagania regulacji 98/37/CE, 2006/95/CE oraz 1935/2004.
Cechy produktu:
- Wydajność: 50 kg/h
- Silnik: 0,75 kW (1,0 Hp)
- Stożki tnące: 4 typy
- Poziom hałasu: poniżej 70 dBA
- Wymiary: 420 x 220 x 440 mm
- Masa: 18 kg
- Stopień ochrony: IPX3
- Elementy w kontakcie z żywnością: stal nierdzewna AISI 304, AISI 440, tworzywo sztuczne i aluminium anodowane
- Spełnia normy CE oraz przepisy 98/37/CE, 2006/95/CE, 1935/2004
Tarka do mozzarelli | 750W | 220x420x(H)430mm
Maszyna do rozdrabniania mozzarelli, grzybów, marchwi i innych produktów spożywczych, zaprojektowana do pracy w kuchniach gastronomicznych oraz zakładach przetwórstwa spożywczego. Konstrukcja wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304 oraz AISI 440 zapewnia trwałość i łatwe utrzymanie czystości. Silnik o mocy 0,75 kW (1,0 Hp) umożliwia osiągnięcie wydajności do 50 kg/h, przy zachowaniu niskiego poziomu hałasu (poniżej 70 dBA).
Maszyna wyposażona jest w cztery wymienne stożki tnące:
- Stożek nr 1 do mozzarelli – otwory 7 mm
- Stożek nr 2 do warzyw – otwory 4 mm
- Stożek nr 3 do tarcia – otwory 2,5 mm
- Stożek nr 4 do krojenia – plastry o grubości 2 mm
Przekładnia smarowana olejem zapewnia cichą pracę i wydłużoną żywotność mechanizmu. Osłona z blokadą bezpieczeństwa automatycznie zatrzymuje pracę po jej otwarciu. Intuicyjny przełącznik ułatwia obsługę. Wszystkie elementy mające kontakt z żywnością wykonano z materiałów dopuszczonych do kontaktu z produktami spożywczymi, w tym z tworzywa sztucznego i anodowanego aluminium.
Kompaktowe wymiary (420 x 220 x 440 mm) oraz masa 18 kg umożliwiają łatwe ustawienie urządzenia nawet w ograniczonych przestrzeniach roboczych. Stopień ochrony IPX3 zabezpiecza przed wnikaniem wody, a urządzenie jest przeznaczone do użytku wewnętrznego. Spełnia wszystkie obowiązujące normy CE i wymagania regulacji 98/37/CE, 2006/95/CE oraz 1935/2004.
Cechy produktu:
- Wydajność: 50 kg/h
- Silnik: 0,75 kW (1,0 Hp)
- Stożki tnące: 4 typy
- Poziom hałasu: poniżej 70 dBA
- Wymiary: 420 x 220 x 440 mm
- Masa: 18 kg
- Stopień ochrony: IPX3
- Elementy w kontakcie z żywnością: stal nierdzewna AISI 304, AISI 440, tworzywo sztuczne i aluminium anodowane
- Spełnia normy CE oraz przepisy 98/37/CE, 2006/95/CE, 1935/2004