Salamander gazowy, 4 regulowane poziomy
Salamander gazowy, 4 regulowane poziomy
Urządzenie przeznaczone do intensywnej pracy w kuchni, umożliwia zapiekanie, karmelizowanie, gratynowanie, grillowanie oraz rozmrażanie potraw bez konieczności wcześniejszego nagrzewania. Salamander wyposażony jest w otwartą konstrukcję z trzech stron, co pozwala swobodnie umieszczać naczynia o dowolnych rozmiarach. Powierzchnia robocza o wymiarach 740 x 375 mm zapewnia wystarczająco dużo miejsca do jednoczesnego przygotowywania wielu porcji.
Obudowa została wykonana w całości ze stali nierdzewnej, co zapewnia trwałość, odporność na wysoką temperaturę i łatwe utrzymanie czystości. Wnętrze wyposażone jest w wyjmowaną płytę dolną, która ułatwia codzienne czyszczenie i konserwację urządzenia. Dzięki czteropoziomowej regulacji wysokości rusztu można precyzyjnie ustawić odległość potrawy od źródła ciepła.
Model posiada dwie niezależne strefy grzewcze, które mogą działać w trybie połowicznego lub pełnego obciążenia. Ciepło generowane jest przez dwa wysokosprawne ceramiczne palniki gazowe, z osobnymi zaworami i zabezpieczeniem termoparowym, które natychmiast odcina dopływ gazu w razie zgaśnięcia płomienia. Taka konstrukcja zapewnia nie tylko wysoką efektywność, ale również pełne bezpieczeństwo pracy.
Urządzenie może być ustawione na blacie roboczym lub zawieszone na ścianie przy użyciu dodatkowego wspornika. Kompaktowe wymiary wynoszą 800 mm szerokości, 640 mm głębokości i 590 mm wysokości, a jego masa to 42 kg. Całkowita moc cieplna urządzenia wynosi 8,1 kW.
Cechy produktu:
- Konstrukcja wykonana w całości ze stali nierdzewnej
- Powierzchnia użytkowa: 740 x 375 mm
- 4-poziomowa regulacja wysokości rusztu
- 2 niezależne strefy grzewcze z wyborem mocy
- 2 ceramiczne palniki gazowe z zaworami i zabezpieczeniem termoparowym
- Wyjmowana dolna płyta ułatwiająca czyszczenie
- Możliwość montażu na ścianie (opcja)
- Wymiary zewnętrzne: 800 x 640 x 590 mm
- Moc: 8,1 kW
- Waga: 42 kg
Salamander gazowy, 4 regulowane poziomy
Urządzenie przeznaczone do intensywnej pracy w kuchni, umożliwia zapiekanie, karmelizowanie, gratynowanie, grillowanie oraz rozmrażanie potraw bez konieczności wcześniejszego nagrzewania. Salamander wyposażony jest w otwartą konstrukcję z trzech stron, co pozwala swobodnie umieszczać naczynia o dowolnych rozmiarach. Powierzchnia robocza o wymiarach 740 x 375 mm zapewnia wystarczająco dużo miejsca do jednoczesnego przygotowywania wielu porcji.
Obudowa została wykonana w całości ze stali nierdzewnej, co zapewnia trwałość, odporność na wysoką temperaturę i łatwe utrzymanie czystości. Wnętrze wyposażone jest w wyjmowaną płytę dolną, która ułatwia codzienne czyszczenie i konserwację urządzenia. Dzięki czteropoziomowej regulacji wysokości rusztu można precyzyjnie ustawić odległość potrawy od źródła ciepła.
Model posiada dwie niezależne strefy grzewcze, które mogą działać w trybie połowicznego lub pełnego obciążenia. Ciepło generowane jest przez dwa wysokosprawne ceramiczne palniki gazowe, z osobnymi zaworami i zabezpieczeniem termoparowym, które natychmiast odcina dopływ gazu w razie zgaśnięcia płomienia. Taka konstrukcja zapewnia nie tylko wysoką efektywność, ale również pełne bezpieczeństwo pracy.
Urządzenie może być ustawione na blacie roboczym lub zawieszone na ścianie przy użyciu dodatkowego wspornika. Kompaktowe wymiary wynoszą 800 mm szerokości, 640 mm głębokości i 590 mm wysokości, a jego masa to 42 kg. Całkowita moc cieplna urządzenia wynosi 8,1 kW.
Cechy produktu:
- Konstrukcja wykonana w całości ze stali nierdzewnej
- Powierzchnia użytkowa: 740 x 375 mm
- 4-poziomowa regulacja wysokości rusztu
- 2 niezależne strefy grzewcze z wyborem mocy
- 2 ceramiczne palniki gazowe z zaworami i zabezpieczeniem termoparowym
- Wyjmowana dolna płyta ułatwiająca czyszczenie
- Możliwość montażu na ścianie (opcja)
- Wymiary zewnętrzne: 800 x 640 x 590 mm
- Moc: 8,1 kW
- Waga: 42 kg