Elektryczny grill teppanyaki 3 strefy grzewcze, 14,3 kW, 400-230V na podstawie z szafką
Zasilanie: elektryczne Czytaj więcej
Elektryczny grill teppanyaki 3 strefy grzewcze, 14,3 kW, 400-230V na podstawie z szafką
Urządzenie przeznaczone do intensywnego użytkowania w kuchniach gastronomicznych, umożliwia jednoczesne przygotowywanie różnych potraw dzięki trzem niezależnym strefom grzewczym o mocy 3 × 4,7 kW. Temperaturę można regulować w zakresie od 50°C do 250°C, co pozwala na precyzyjne dostosowanie ustawień do rodzaju potraw.
Powierzchnia robocza ma wymiary 1150 × 525 mm i została wykonana ze specjalnego stopu, wypolerowana oraz frezowana, co zapewnia równomierne rozprowadzanie ciepła i skuteczny kontakt z elementami grzewczymi. Płyta o grubości 20 mm jest lekko pochylona, aby ułatwić spływ tłuszczu do obwodowego rowka z odpływem. Tłuszcz odprowadzany jest do wysuwanej szuflady umieszczonej z przodu urządzenia.
Konstrukcja obudowy i szafki dolnej, wyposażonej w dwie przesuwne drzwi, została wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304. Urządzenie posiada izolację z płyt aluman o grubości 10 mm oraz zdejmowany komin, który ułatwia czyszczenie. W celu zapewnienia bezpieczeństwa pracy zamontowano termostat bezpieczeństwa. Wszystkie komponenty spełniają aktualne normy CE.
Cechy produktu:
- Powierzchnia grzewcza: 1150 × 525 mm
- 3 niezależne strefy grzewcze (3 × 4,7 kW)
- Regulacja temperatury: 50°C – 250°C
- Płyta ze specjalnego stopu, polerowana, grubość 20 mm
- Rowek obwodowy z odpływem tłuszczu i wysuwana szuflada
- Grzałki elektryczne pod płytą
- Obudowa i szafka ze stali nierdzewnej AISI 304
- Szafka dolna z dwiema przesuwnymi drzwiami
- Izolacja z płyt aluman (10 mm)
- Zdejmowany komin
- Termostat bezpieczeństwa
- Zgodność z normami CE
Elektryczny grill teppanyaki 3 strefy grzewcze, 14,3 kW, 400-230V na podstawie z szafką
Urządzenie przeznaczone do intensywnego użytkowania w kuchniach gastronomicznych, umożliwia jednoczesne przygotowywanie różnych potraw dzięki trzem niezależnym strefom grzewczym o mocy 3 × 4,7 kW. Temperaturę można regulować w zakresie od 50°C do 250°C, co pozwala na precyzyjne dostosowanie ustawień do rodzaju potraw.
Powierzchnia robocza ma wymiary 1150 × 525 mm i została wykonana ze specjalnego stopu, wypolerowana oraz frezowana, co zapewnia równomierne rozprowadzanie ciepła i skuteczny kontakt z elementami grzewczymi. Płyta o grubości 20 mm jest lekko pochylona, aby ułatwić spływ tłuszczu do obwodowego rowka z odpływem. Tłuszcz odprowadzany jest do wysuwanej szuflady umieszczonej z przodu urządzenia.
Konstrukcja obudowy i szafki dolnej, wyposażonej w dwie przesuwne drzwi, została wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304. Urządzenie posiada izolację z płyt aluman o grubości 10 mm oraz zdejmowany komin, który ułatwia czyszczenie. W celu zapewnienia bezpieczeństwa pracy zamontowano termostat bezpieczeństwa. Wszystkie komponenty spełniają aktualne normy CE.
Cechy produktu:
- Powierzchnia grzewcza: 1150 × 525 mm
- 3 niezależne strefy grzewcze (3 × 4,7 kW)
- Regulacja temperatury: 50°C – 250°C
- Płyta ze specjalnego stopu, polerowana, grubość 20 mm
- Rowek obwodowy z odpływem tłuszczu i wysuwana szuflada
- Grzałki elektryczne pod płytą
- Obudowa i szafka ze stali nierdzewnej AISI 304
- Szafka dolna z dwiema przesuwnymi drzwiami
- Izolacja z płyt aluman (10 mm)
- Zdejmowany komin
- Termostat bezpieczeństwa
- Zgodność z normami CE