Bemar grzewczy | przyścienny bufet | 4x GN 1/1-150 | białe drewno | +20° +90° | 3500 W | 1040(1495)x690(855)x(H)1405mm
Bemar grzewczy | przyścienny bufet | 4x GN 1/1-150 | białe drewno | +20° +90° | 3500 W | 1040(1495)x690(855)x(H)1405mm
Bemar grzewczy przeznaczony do podtrzymywania temperatury dań gotowych podczas serwowania. Komora bain-marie mieści cztery pojemniki GN 1/1 o głębokości do 150 mm (brak w zestawie). Podgrzewanie realizowane jest za pomocą dwóch wzmocnionych grzałek umieszczonych w zbiorniku ze stali nierdzewnej. Temperaturę ustawia się za pomocą cyfrowego termostatu w zakresie od +20°C do +90°C. Zbiornik izolowany jest pianką poliuretanową wolną od CFC i wyposażony w zawór spustowy do odprowadzania wody.
Korpus wykonano z drewna w kolorze białym, z elementami ze szczotkowanej stali nierdzewnej. W górnej części znajduje się osłona parowa z hartowanego szkła oraz oświetlenie LED. Po bokach zamontowano składane półki ze stali nierdzewnej, które ułatwiają transport urządzenia przez wąskie przejścia. W dolnej części zamontowano lustro wzmacniające efekt ekspozycji potraw.
Urządzenie spełnia normy CE i RoHS oraz wymagania sanitarne dla kontaktu z żywnością. Przystosowane do codziennej pracy w punktach gastronomicznych.
Cechy produktu:
- 4 pojemniki GN 1/1 do 150 mm (brak w zestawie)
- Podgrzewanie: 2 wzmocnione grzałki w zbiorniku
- Cyfrowy termostat z regulacją temperatury: +20°C do +90°C
- Zbiornik z izolacją z pianki poliuretanowej (bez CFC)
- Zawór spustowy do opróżniania wody
- Osłona parowa z hartowanego szkła
- Oświetlenie LED
- Konstrukcja z drewna (biały kolor) i stali nierdzewnej szczotkowanej
- Składane półki boczne ze stali nierdzewnej
- Lustro dolne do ekspozycji potraw
- Zgodność z normami CE i RoHS
Bemar grzewczy | przyścienny bufet | 4x GN 1/1-150 | białe drewno | +20° +90° | 3500 W | 1040(1495)x690(855)x(H)1405mm
Bemar grzewczy przeznaczony do podtrzymywania temperatury dań gotowych podczas serwowania. Komora bain-marie mieści cztery pojemniki GN 1/1 o głębokości do 150 mm (brak w zestawie). Podgrzewanie realizowane jest za pomocą dwóch wzmocnionych grzałek umieszczonych w zbiorniku ze stali nierdzewnej. Temperaturę ustawia się za pomocą cyfrowego termostatu w zakresie od +20°C do +90°C. Zbiornik izolowany jest pianką poliuretanową wolną od CFC i wyposażony w zawór spustowy do odprowadzania wody.
Korpus wykonano z drewna w kolorze białym, z elementami ze szczotkowanej stali nierdzewnej. W górnej części znajduje się osłona parowa z hartowanego szkła oraz oświetlenie LED. Po bokach zamontowano składane półki ze stali nierdzewnej, które ułatwiają transport urządzenia przez wąskie przejścia. W dolnej części zamontowano lustro wzmacniające efekt ekspozycji potraw.
Urządzenie spełnia normy CE i RoHS oraz wymagania sanitarne dla kontaktu z żywnością. Przystosowane do codziennej pracy w punktach gastronomicznych.
Cechy produktu:
- 4 pojemniki GN 1/1 do 150 mm (brak w zestawie)
- Podgrzewanie: 2 wzmocnione grzałki w zbiorniku
- Cyfrowy termostat z regulacją temperatury: +20°C do +90°C
- Zbiornik z izolacją z pianki poliuretanowej (bez CFC)
- Zawór spustowy do opróżniania wody
- Osłona parowa z hartowanego szkła
- Oświetlenie LED
- Konstrukcja z drewna (biały kolor) i stali nierdzewnej szczotkowanej
- Składane półki boczne ze stali nierdzewnej
- Lustro dolne do ekspozycji potraw
- Zgodność z normami CE i RoHS