Dodaj swoją recenzję
Cyrkulator zanurzeniowy do pojemności 56L, 2kW, od 5 °C do 99 °C
Cyrkulator zanurzeniowy do pojemności 56L, 2kW, od 5 °C do 99 °C
3.704,88 zł
3.012,10 zł netto Oszczędzasz 1.587,81 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni - 4.285,00 zł
Na magazynie
0 recenzje
Dodaj swoją recenzjęInformacje
Cyrkulator zanurzeniowy do pojemności 56L, 2kW, od 5 °C do 99 °C
- Umożliwia gotowanie żywności bez bezpośredniego kontaktu z wodą – w specjalnych woreczkach próżniowych, co wpływa na wzmocnienie jej aromatu, niweluje utratę masy oraz pozwala na użycie wytworzonego w woreczku wywaru do przyrządzania sosów.
- Możliwość aromatyzowania oleju, tłuszczu lub innych produktów przy zastosowaniu techniki sous vide.
- Wytrzymała konstrukcja wykonana ze stali nierdzewnej.
- Obudowa panelu sterowania i uchwyt wykonane z poliamidu wzmocnionego włóknem szklanym.
- Prosty w obsłudze panel sterowania.
- Odpowiedni do naczyń o maks. poj. 56 l, o wysokości powyżej 150mm i ściance do 30mm grubości.
- Wskaźnik minimalnego poziomu wody zabezpieczający cyrkulatory przed uszkodzeniem.
- Precyzyjny system kontroli temperatury pozwala na uzyskanie powtarzalnych rezultatów gotowania - zakres temperatury 5ºC - 95ºC , możliwość ustawienia z dokładnością do 0,1 stopnia.
- Możliwość wyświetlania temperatury w 2 jednostkach do wyboru: °C lub F.
- Wydajny silnik o mocy 2000 W.
- Timer: od 1min do 99h, interwał 1 min.
- 3 tryby pracy: praca ciągła, praca ciągła z licznikiem czasu, praca z zadanym czasem.
- Wytrzymałe, innowacyjne urządzenie do przygotowywanie żywności metodą sous vide
- Gotowanie żywności bez kontaktu z wodą – w woreczkach, co wpływa na wzmocnienie aromatu, niweluje utratę jej masy oraz pozwala na użycie wytworzonego w woreczku wywaru do przyrządzania sosów
- Odpowiedni do naczyń o maks. poj. 56 l
- Bardzo precyzyjny termostat z możliwością regulacji temperatury co 0,01°C
- Prosty w obsłudze panel sterowania
Dane techniczne
Informacje
Cyrkulator zanurzeniowy do pojemności 56L, 2kW, od 5 °C do 99 °C
- Umożliwia gotowanie żywności bez bezpośredniego kontaktu z wodą – w specjalnych woreczkach próżniowych, co wpływa na wzmocnienie jej aromatu, niweluje utratę masy oraz pozwala na użycie wytworzonego w woreczku wywaru do przyrządzania sosów.
- Możliwość aromatyzowania oleju, tłuszczu lub innych produktów przy zastosowaniu techniki sous vide.
- Wytrzymała konstrukcja wykonana ze stali nierdzewnej.
- Obudowa panelu sterowania i uchwyt wykonane z poliamidu wzmocnionego włóknem szklanym.
- Prosty w obsłudze panel sterowania.
- Odpowiedni do naczyń o maks. poj. 56 l, o wysokości powyżej 150mm i ściance do 30mm grubości.
- Wskaźnik minimalnego poziomu wody zabezpieczający cyrkulatory przed uszkodzeniem.
- Precyzyjny system kontroli temperatury pozwala na uzyskanie powtarzalnych rezultatów gotowania - zakres temperatury 5ºC - 95ºC , możliwość ustawienia z dokładnością do 0,1 stopnia.
- Możliwość wyświetlania temperatury w 2 jednostkach do wyboru: °C lub F.
- Wydajny silnik o mocy 2000 W.
- Timer: od 1min do 99h, interwał 1 min.
- 3 tryby pracy: praca ciągła, praca ciągła z licznikiem czasu, praca z zadanym czasem.
- Wytrzymałe, innowacyjne urządzenie do przygotowywanie żywności metodą sous vide
- Gotowanie żywności bez kontaktu z wodą – w woreczkach, co wpływa na wzmocnienie aromatu, niweluje utratę jej masy oraz pozwala na użycie wytworzonego w woreczku wywaru do przyrządzania sosów
- Odpowiedni do naczyń o maks. poj. 56 l
- Bardzo precyzyjny termostat z możliwością regulacji temperatury co 0,01°C
- Prosty w obsłudze panel sterowania
Ostatnio oglądane