• Lorem ipsum
-30%

Cyrkulator zanurzeniowy do pojemności 56L, 2kW, od 5 °C do 99 °C

3.704,88 zł
3.012,10 zł netto
Oszczędzasz 1.587,81 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni - 4.285,00 zł
Na magazynie
Marka: Hendi
Kod: 222546
Gwarancja: 2 lata
Dostawa: 24/48 h
Dodaj do koszykaPlanujesz większy zakup?Zapytaj o ofertę
Informacje

Cyrkulator zanurzeniowy do pojemności 56L, 2kW, od 5 °C do 99 °C

  • Umożliwia gotowanie żywności bez bezpośredniego kontaktu z wodą – w specjalnych woreczkach próżniowych, co wpływa na wzmocnienie jej aromatu, niweluje utratę masy oraz pozwala na użycie wytworzonego w woreczku wywaru do przyrządzania sosów.
  • Możliwość aromatyzowania oleju, tłuszczu lub innych produktów przy zastosowaniu techniki sous vide.
  • Wytrzymała konstrukcja wykonana ze stali nierdzewnej.
  • Obudowa panelu sterowania i uchwyt wykonane z poliamidu wzmocnionego włóknem szklanym.
  • Prosty w obsłudze panel sterowania.
  • Odpowiedni do naczyń o maks. poj. 56 l, o wysokości powyżej 150mm i ściance do 30mm grubości.
  • Wskaźnik minimalnego poziomu wody zabezpieczający cyrkulatory przed uszkodzeniem.
  • Precyzyjny system kontroli temperatury pozwala na uzyskanie powtarzalnych rezultatów gotowania - zakres temperatury 5ºC - 95ºC , możliwość ustawienia z dokładnością do 0,1 stopnia.
  • Możliwość wyświetlania temperatury w 2 jednostkach do wyboru: °C lub F.
  • Wydajny silnik o mocy 2000 W.
  • Timer: od 1min do 99h, interwał 1 min.
  • 3 tryby pracy: praca ciągła, praca ciągła z licznikiem czasu, praca z zadanym czasem.
  • Wytrzymałe, innowacyjne urządzenie do przygotowywanie żywności metodą sous vide
  • Gotowanie żywności bez kontaktu z wodą – w woreczkach, co wpływa na wzmocnienie aromatu, niweluje utratę jej masy oraz pozwala na użycie wytworzonego w woreczku wywaru do przyrządzania sosów
  • Odpowiedni do naczyń o maks. poj. 56 l
  • Bardzo precyzyjny termostat z możliwością regulacji temperatury co 0,01°C
  • Prosty w obsłudze panel sterowania

Dane techniczne
Ostatnio oglądane