Cyfrowy termometr do żywności z sondą -50 do 300°C, Hygiplas FX146
Cyfrowy termometr do żywności z sondą -50 do 300°C, Hygiplas FX146
Zakres: -50 do +300°C. Odpowiedni do użycia z surową rybą
Szukasz sposobu, aby zapobiec krzyżowej kontaminacji podczas korzystania z termometru? W takim razie kolorystycznie oznaczony na niebiesko termometr sondowy Hygiplas EasyTemp jest idealnym rozwiązaniem
Dzięki wykonaniu z wysokiej jakości stali nierdzewnej sonda jest wyjątkowo odporna na ekstremalne temperatury, co zapewnia jej dłuższą żywotność w intensywnie użytkowanym środowisku kuchennym.
Kolor niebieski jest często stosowany do surowej ryby, co pozwala personelowi łatwo zidentyfikować odpowiedni sprzęt do każdego rodzaju żywności, a jednocześnie zapobiegać rozprzestrzenianiu się niebezpiecznych bakterii w lokalu.
Dzięki automatycznej funkcji włączania/wyłączania ten termometr oszczędza baterię, co wydłuża jej żywotność i pozwala zaoszczędzić pieniądze. Odłączany pasek na nadgarstek zapewnia bezpieczeństwo i pomaga uniknąć przypadkowych uszkodzeń spowodowanych upadkiem, dzięki czemu kucharze mogą korzystać z niego szybko i wygodnie, bez ryzyka złamania.
Cechy produktu
- Wymiary 2(h) x 5,5(s) x 16(g)cm
- Materiał Polipropylen
- Waga 610g
- Materiał PP
- Niebieski, do stosowania przy rybach
- Zakres temperatur -50 do +300°C
- Dokładność 0,1°C
- Czas reakcji 15 sek.
- Przełączanie między °C a °F
- Odłączany pasek na nadgarstek dla komfortu i bezpieczeństwa
- Składana sonda dla bezpiecznego i efektywnego przechowywania
- Wymaga 1x baterii AAA (brak w zestawie)
- Wskaźnik temperatury Min/Max dla bezpieczeństwa żywności
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: Gastronoble
ul. Hurksestraat 2b, 5652 AJ Eindhoven, Netherlands
e-mail: [email protected]
Cyfrowy termometr do żywności z sondą -50 do 300°C, Hygiplas FX146
Zakres: -50 do +300°C. Odpowiedni do użycia z surową rybą
Szukasz sposobu, aby zapobiec krzyżowej kontaminacji podczas korzystania z termometru? W takim razie kolorystycznie oznaczony na niebiesko termometr sondowy Hygiplas EasyTemp jest idealnym rozwiązaniem
Dzięki wykonaniu z wysokiej jakości stali nierdzewnej sonda jest wyjątkowo odporna na ekstremalne temperatury, co zapewnia jej dłuższą żywotność w intensywnie użytkowanym środowisku kuchennym.
Kolor niebieski jest często stosowany do surowej ryby, co pozwala personelowi łatwo zidentyfikować odpowiedni sprzęt do każdego rodzaju żywności, a jednocześnie zapobiegać rozprzestrzenianiu się niebezpiecznych bakterii w lokalu.
Dzięki automatycznej funkcji włączania/wyłączania ten termometr oszczędza baterię, co wydłuża jej żywotność i pozwala zaoszczędzić pieniądze. Odłączany pasek na nadgarstek zapewnia bezpieczeństwo i pomaga uniknąć przypadkowych uszkodzeń spowodowanych upadkiem, dzięki czemu kucharze mogą korzystać z niego szybko i wygodnie, bez ryzyka złamania.
Cechy produktu
- Wymiary 2(h) x 5,5(s) x 16(g)cm
- Materiał Polipropylen
- Waga 610g
- Materiał PP
- Niebieski, do stosowania przy rybach
- Zakres temperatur -50 do +300°C
- Dokładność 0,1°C
- Czas reakcji 15 sek.
- Przełączanie między °C a °F
- Odłączany pasek na nadgarstek dla komfortu i bezpieczeństwa
- Składana sonda dla bezpiecznego i efektywnego przechowywania
- Wymaga 1x baterii AAA (brak w zestawie)
- Wskaźnik temperatury Min/Max dla bezpieczeństwa żywności
Podmiot odpowiedzialny (GPSR):
Nazwa firmy: Gastronoble
ul. Hurksestraat 2b, 5652 AJ Eindhoven, Netherlands
e-mail: [email protected]