Blacha do pieczenia bagietek 165x390 mm, Geen Merk CS563, stalowa
Blacha do pieczenia bagietek 165x390 mm, Geen Merk CS563, stalowa
Bez względu na to, czy gotujesz świeżo przygotowane bagietki, czy po prostu podgrzewasz wcześniej upieczone, ta perforowana, nieprzywierająca blacha do pieczenia bagietek od MasterClass to doskonały sposób, aby uczynić proces pieczenia łatwiejszym i czystszym
Dzięki swojej perforowanej konstrukcji, blacha do pieczenia bagietek zapewnia dopływ powietrza do wszystkich części chleba, co pozwala uzyskać chrupiącą skórkę bez wilgotnych miejsc. Połączenie formy i powłoki nieprzywierającej sprawia, że chleb podczas pieczenia utrzymuje tradycyjny kształt bagietki, zapewniając jednolite wyniki za każdym razem.
Solidna konstrukcja ze stali węglowej sprawia, że blacha do pieczenia jest łatwa do czyszczenia i niezwykle trwała - idealna do użytku w każdej kuchni, zarówno w ruchliwym profesjonalnym restauracyjnym środowisku, jak i w domu. A po zakończeniu pracy blachę można umieścić w każdej odpowiedniej zmywarce.
Charakterystyka produktu
- Wymiary 2,5 (h) x 16,5 (b) x 39 (d) cm
- Materiał Stal węglowa
- Waga 600 g
- Odpowiednia do mycia w zmywarce, pieczenia w piekarniku, przechowywania w lodówce i zamrażarce
- Quantum 2 powłoka nieprzywierająca - nie potrzeba papieru do pieczenia ani blach
- 4 inteligentne asystenty: iDensityControl, iCookingSuite, iProductionManager i iCareSystem
- 6 inteligentnych trybów obsługi, 5 inteligentnych metod gotowania i 3 tryby ręcznego sterowania
- Wolna od fosforanów i fosforu, szybkie czyszczenie, kontrola opieki i tryb eco
- 6-punktowy termometr rdzeniowy zapewniający dokładne monitorowanie temperatury
- Wysuwana dysza ręczna do szybkiego i łatwego czyszczenia ręcznego
Blacha do pieczenia bagietek 165x390 mm, Geen Merk CS563, stalowa
Bez względu na to, czy gotujesz świeżo przygotowane bagietki, czy po prostu podgrzewasz wcześniej upieczone, ta perforowana, nieprzywierająca blacha do pieczenia bagietek od MasterClass to doskonały sposób, aby uczynić proces pieczenia łatwiejszym i czystszym
Dzięki swojej perforowanej konstrukcji, blacha do pieczenia bagietek zapewnia dopływ powietrza do wszystkich części chleba, co pozwala uzyskać chrupiącą skórkę bez wilgotnych miejsc. Połączenie formy i powłoki nieprzywierającej sprawia, że chleb podczas pieczenia utrzymuje tradycyjny kształt bagietki, zapewniając jednolite wyniki za każdym razem.
Solidna konstrukcja ze stali węglowej sprawia, że blacha do pieczenia jest łatwa do czyszczenia i niezwykle trwała - idealna do użytku w każdej kuchni, zarówno w ruchliwym profesjonalnym restauracyjnym środowisku, jak i w domu. A po zakończeniu pracy blachę można umieścić w każdej odpowiedniej zmywarce.
Charakterystyka produktu
- Wymiary 2,5 (h) x 16,5 (b) x 39 (d) cm
- Materiał Stal węglowa
- Waga 600 g
- Odpowiednia do mycia w zmywarce, pieczenia w piekarniku, przechowywania w lodówce i zamrażarce
- Quantum 2 powłoka nieprzywierająca - nie potrzeba papieru do pieczenia ani blach
- 4 inteligentne asystenty: iDensityControl, iCookingSuite, iProductionManager i iCareSystem
- 6 inteligentnych trybów obsługi, 5 inteligentnych metod gotowania i 3 tryby ręcznego sterowania
- Wolna od fosforanów i fosforu, szybkie czyszczenie, kontrola opieki i tryb eco
- 6-punktowy termometr rdzeniowy zapewniający dokładne monitorowanie temperatury
- Wysuwana dysza ręczna do szybkiego i łatwego czyszczenia ręcznego