Piec do pizzy 1-komorowy opalany drewnem, 3 x Ø 33 cm
Zasilanie: drewno
Liczba komór: 1
Maksymalna temp.: 450 °C
Czytaj więcej
Piec do pizzy 1-komorowy opalany drewnem, 3 x Ø 33 cm
Quattro Top to kompaktowy, lekki i prosty w użyciu profesjonalny piec opalany drewnem, doskonale zaprojektowany do umieszczenia na ciężarówce, wewnątrz profesjonalnej kuchni, w restauracji fast food lub w cateringu. Przygotowuje 4 małe pizze lub 3 duże w tym samy czasie, do 70 pizz na godzinę. Ten piec do pizzy osiąga 450°C / 840°F tylko w 30 minut i jest doskonałym urządzeniem do rozpoczynania nowego biznesu niskim kosztem.
Dostępny jest model na gaz i drewno. Model gazowy nie wymaga żadnej pracy ani instalacji. Wystarczy umieścić pod normalnym okapem. Dzięki kompaktowym rozmiarom (90 cm głębokości) Quattro Top jest jedynym komercyjnym piecem opalanym drewnem, który oszczędza przestrzeń kuchenną i może być zainstalowany w restauracyjnej kuchni. Quattro Top profesjonalny piec do pizzy, który będzie twoim najlepszym asystentem kucharskim.
Istnieje możliwość zakupu wersji na drewno
Piec do pizzy 1-komorowy opalany drewnem, 3 x Ø 33 cm
Quattro Top to kompaktowy, lekki i prosty w użyciu profesjonalny piec opalany drewnem, doskonale zaprojektowany do umieszczenia na ciężarówce, wewnątrz profesjonalnej kuchni, w restauracji fast food lub w cateringu. Przygotowuje 4 małe pizze lub 3 duże w tym samy czasie, do 70 pizz na godzinę. Ten piec do pizzy osiąga 450°C / 840°F tylko w 30 minut i jest doskonałym urządzeniem do rozpoczynania nowego biznesu niskim kosztem.
Dostępny jest model na gaz i drewno. Model gazowy nie wymaga żadnej pracy ani instalacji. Wystarczy umieścić pod normalnym okapem. Dzięki kompaktowym rozmiarom (90 cm głębokości) Quattro Top jest jedynym komercyjnym piecem opalanym drewnem, który oszczędza przestrzeń kuchenną i może być zainstalowany w restauracyjnej kuchni. Quattro Top profesjonalny piec do pizzy, który będzie twoim najlepszym asystentem kucharskim.
Istnieje możliwość zakupu wersji na drewno