Talerze
Talerze na każdą okazję: płaskie, głębokie i deserowe w ceramice, porcelanie, szkle i melaminie. Wybierz spośród licznych stylów i kolorów.


65,00 zł netto


24,80 zł netto


21,60 zł netto


83,20 zł netto


19,69 zł netto


103,94 zł netto


20,00 zł netto


19,13 zł netto


40,00 zł netto


20,00 zł netto


22,40 zł netto


54,00 zł netto


6,40 zł netto


94,05 zł netto


24,00 zł netto


124,00 zł netto


122,28 zł netto
Kolor: biały Czytaj więcej


35,28 zł netto


22,40 zł netto


259,42 zł netto
Kolor: czarny Czytaj więcej


140,68 zł netto


110,00 zł netto


41,70 zł netto


7,20 zł netto
Talerze
Profesjonalna gastronomia wymaga odpowiedniego wyposażenia. Talerze to niezbędne elementy zastawy stołowej, którą kompletuje każdy lokal gastronomiczny – od eleganckiej restauracji, poprzez bar szybkiej obsługi, jak i stołówkę. Można zainwestować w zestaw talerzy albo skompletować go samodzielnie w zależności od potrzeb – np. talerz do pizzy nie jest niezbędny w każdym lokalu.
Talerze płytkie, głębokie, deserowe
W zależności od przeznaczenia (serwowanej potrawy czy deseru) wyróżniamy przede wszystkim talerze płytkie, na przekąski, dania główne oraz desery, a także talerze głębokie, na zupy, a także miski oraz półmiski. W zależności od profilu lokalu niezbędne mogą być także talerze do makaronu oraz talerze do pizzy – jak np. w restauracji włoskiej.
Talerze do gastronomii – duży wybór
Zastawa stołowa w lokalach gastronomicznych musi być wytrzymała i odporna na uszkodzenia, a także funkcjonalna i estetyczna. Jej elementy, jak m.in. dostępne w tej kategorii talerze, mogą być wykonane z różnych materiałów, np. szkła lub porcelany, ale też papieru lub tworzyw sztucznych. Eleganckie i w dobrym stanie talerze pozwolą zadbać o estetykę serwowanych potraw i świadczą o zachowaniu wysokich standardów, co z pewnością docenią Klienci.
Dostępne w naszej ofercie talerze mają też różne wielkości i kształty – np. talerze owalne, okrągłe, kwadratowe. Nasza oferta jest bardzo zróżnicowana i w zależności od potrzeb można wybrać odpowiednie wyposażenie. Ważne, by pasowały stylistyką do innych elementów zastawy stołowej oraz wystroju lokalu.