• Lorem ipsum

Urządzenia do rozpuszczania czekolady dla gastronomii

Profesjonalne urządzenia do rozpuszczania czekolady dla gastronomii to klucz do tworzenia wyjątkowych deserów, napojów i polew w Twoim lokalu.

153,00 zł netto
117,81 zł netto
144,91 zł brutto
na magazynie
-23%
Bartscher Podgrzewacz do czekolady 1,25L
Bartscher
Podgrzewacz do czekolady 1,25L
144,91 zł
117,81 zł netto
      Neumarker
      Kod 05-40810
      1.737,60 zł netto
      1.598,59 zł netto
      1.966,27 zł brutto
      na magazynie
      -8%
      Neumarker Podgrzewacz do czekolady
      Neumarker
      Podgrzewacz do czekolady
      1.966,27 zł
      1.598,59 zł netto
          TOM-GAST
          Kod T-14-057
          168,44 zł netto
          160,02 zł netto
          196,82 zł brutto
          brak w magazynie
          -5%
          TOM-GAST Podgrzewacz do czekolady
          TOM-GAST
          Podgrzewacz do czekolady
          196,82 zł
          160,02 zł netto
              2.875,20 zł netto
              2.645,18 zł netto
              3.253,57 zł brutto
              na magazynie
              -8%
              Neumarker Urządzenie topiące czekoladę | 6L | GN 1/2X100mm
              Neumarker
              Urządzenie topiące czekoladę | 6L | GN 1/2X100mm
              3.253,57 zł
              2.645,18 zł netto
                  4.267,20 zł netto
                  3.925,82 zł netto
                  4.828,76 zł brutto
                  na magazynie
                  -8%
                  Neumarker Urządzenie topiące czekoladę | 4 x 1,5 L | 4 x GN 1/6x100mm
                  3.648,00 zł netto
                  3.356,16 zł netto
                  4.128,08 zł brutto
                  na magazynie
                  -8%
                  Neumarker Urządzenie topiące czekoladę | 9L | GN 2/3X100mm
                  Neumarker
                  Urządzenie topiące czekoladę | 9L | GN 2/3X100mm
                  4.128,08 zł
                  3.356,16 zł netto
                      2.395,20 zł netto
                      2.203,58 zł netto
                      2.710,40 zł brutto
                      na magazynie
                      -8%
                      Neumarker Urządzenie topiące czekoladę | 3,5L | GN 1/3X100mm
                      Neumarker
                      Urządzenie topiące czekoladę | 3,5L | GN 1/3X100mm
                      2.710,40 zł
                      2.203,58 zł netto
                          1.867,20 zł netto
                          1.717,82 zł netto
                          2.112,92 zł brutto
                          na magazynie
                          -8%
                          Neumarker Urządzenie topiące czekoladę | 1,5L | GN 1/6X100mm
                          Neumarker
                          Urządzenie topiące czekoladę | 1,5L | GN 1/6X100mm
                          2.112,92 zł
                          1.717,82 zł netto
                              Pokaż:

                              Urządzenia do rozpuszczania czekolady

                              Mleczna, klasyczna gorzka, a może wyjątkowo słodka biała? Czekolada kusi nie tylko najmłodszych. Jej historia sięga epoki starożytnych Majów, którzy odkryli smak i cenne właściwości napoju przygotowanego na bazie rozgniecionych ziaren kakaowca. Dzisiaj gorąca czekolada jest w menu wielu kawiarni oraz cukierni, serwowana jest także podczas różnych imprez na świeżym powietrzu – np. na przyjęciach urodzinowych dla dzieci.

                              Urządzenia do czekolady

                              W naszej ofercie są różne urządzenia do czekolady, które będą ważnymi elementami wyposażenia kawiarni czy cukierni, ale też lokali serwujących śniadania i przekąski. Podgrzewacze i dyspensery to prosty sposób, by przygotować czekoladowy napój w odpowiedniej temperaturze. Z kolei urządzenie topiące czekoladę pozwoli szybko przygotować wyśmienitą polewę do lodów lub ciast lub idealne fondue serwowane wraz z kawałkami świeżych owoców

                              Wybierając urządzenie do rozpuszczania czekolady, zwróć uwagę m.in. na jego wydajność, moc, szybkość, a także pojemność. Ważne też, by część elementów (np. wyjmowany pojemnik) została wykonana ze stali nierdzewnej. Kolejnym kluczowym parametrem jest opcja regulowania temperatury, a także łatwość obsługi oraz czyszczenia sprzętu.

                              Zapraszamy do zapoznania się ze sprzętami i akcesoriami w ofercie naszej hurtowni. W zależności pod potrzeb Twojego lokalu dopasuj odpowiednie urządzenie do rozpuszczania czekolady. Chętnie doradzimy i pomożemy wybrać idealny produkt.