• Lorem ipsum

Profesjonalne mieszarki do farszu i mięsa

Wydajne mieszarki do farszu i mięsa usprawnią pracę w kuchni, gwarantując idealną konsystencję i smak potraw. Idealne dla restauracji i stołówek.

999,00 zł netto
799,20 zł netto
983,02 zł brutto
na magazynie
819,00 zł netto
655,20 zł netto
805,90 zł brutto
na magazynie
919,00 zł netto
735,20 zł netto
904,30 zł brutto
na magazynie
Invest horeca
Kod SZFM50A
6.096,75 zł netto
6.096,75 zł netto
7.499,00 zł brutto
na magazynie
Invest horeca Mieszarka do farszu 50L
Invest horeca
Mieszarka do farszu 50L
7.499,00 zł
6.096,75 zł netto
      12.878,50 zł netto
      9.296,92 zł netto
      11.435,21 zł brutto
      na magazynie
      779,00 zł netto
      623,20 zł netto
      766,54 zł brutto
      brak w magazynie
      -20%
      Hendi Mieszarka ręczna do farszu z dzieżą stałą, poj. 6,5 kg = 10 l
      28.638,00 zł netto
      18.497,17 zł netto
      22.751,52 zł brutto
      na magazynie
      16.309,90 zł netto
      11.513,27 zł netto
      14.161,32 zł brutto
      na magazynie
      33.024,00 zł netto
      21.330,05 zł netto
      26.235,96 zł brutto
      brak w magazynie
      Pokaż:

      Mieszarki do farszu

      Ręczne lub automatyczne mieszarki do farszu ułatwią wyrabianie nadzienia – na przykład do kiełbas, pierogów, koletów czy burgerów. Nasza oferta obejmuje urządzenia do zastosowań domowych i profesjonalnych – ręczne (należy ręcznie pokręcać korbę urządzenia) oraz elektryczne.

      Profesjonalna mieszarka do mięsa

      Mieszarka do farszu to niezbędny element wyposażenia restauracji, baru, stołówki, ale też zakładów przemysłu wędliniarskiego oraz agroturystyki. Można w niej doskonale wymieszać mięso z wybranymi dodatkami – jak zioła czy przyprawy.

      Mieszarka do mięsa ułatwia przygotowanie idealnego farszu do kiełbas i innych wyrobów wędliniarskich – o doskonałej konsystencji i smaku. Własny wyrób świeżych wędlin przyciągnie gości restauracji czy hotelu. W bębnie urządzenia przygotowuje się duże ilości farszu, który można wykorzystać do przyrządzenia różnych potraw. Dzięki mieszarce praca będzie znacznie łatwiejsza, szybsza i wydajniejsza – ma to znaczenie, jeśli każdego dnia przyrządza się kilkanaście kilogramów farszu.

      Mieszarka do kiełbasy – kluczowe parametry

      Najlepszym wyborem będzie mieszarka do mięsa elektryczna, gdyż pozwoli na uzyskanie idealnego wyrobu w krótkim czasie. Jej obudowa powinna być wykonana z solidnej stali nierdzewnej, odpornej na uszkodzenia i rdzę. Ważne, by była prosta w obsłudze i czyszczeniu, a także miała odpowiednią (dopasowaną do potrzeb danego lokalu) pojemność użytkową wsadu.

      Zobacz dostępne mieszarki do farszu i złóż zamówienie na wybrany model.