• Lorem ipsum

Dzielarki i zaokrąglarki do ciasta dla gastronomii

Zaokrąglarki do ciasta i dzielarki do ciasta: Twoje wsparcie w wydajnej produkcji wypieków! Idealne dla cukierni i restauracji.

14.800,00 zł netto
11.840,00 zł netto
14.563,20 zł brutto
na magazynie
-20%
Resto Quality Zaokrąglarka do ciasta 370W, od 50 do 300 g ciasta
Resto Quality
Zaokrąglarka do ciasta 370W, od 50 do 300 g ciasta
14.563,20 zł
11.840,00 zł netto
      54.283,95 zł netto
      51.699,00 zł netto
      63.589,77 zł brutto
      na magazynie
      -5%
      Moretti Forni Dzielarko-zaokrąglarka, 1,3 kW, 665x660x1420 mm, MORETTI FORNI
      Moretti Forni
      Dzielarko-zaokrąglarka, 1,3 kW, 665x660x1420 mm, MORETTI FORNI
      63.589,77 zł
      51.699,00 zł netto
          14.202,90 zł netto
          10.152,34 zł netto
          12.487,38 zł brutto
          brak w magazynie
          39.164,40 zł netto
          22.722,86 zł netto
          27.949,12 zł brutto
          brak w magazynie
          -42%
          Diamond Mieszarka do ciast z wałkownicą | 4 kg | 900W | 400x520x(H)630mm
          Diamond
          Kod BSL-800A-INOX
          28.569,60 zł netto
          24.284,16 zł netto
          29.869,52 zł brutto
          brak w magazynie
          -15%
          Diamond Dzielarka do ciasta 800 szt./h, 850W
          Diamond
          Dzielarka do ciasta 800 szt./h, 850W
          29.869,52 zł
          24.284,16 zł netto
              25.606,50 zł netto
              15.845,82 zł netto
              19.490,36 zł brutto
              brak w magazynie
              -38%
              Diamond Wielofunkcyjne urządzenie do formowania ciasta | 750W | 360x400x(H)320mm
              32.158,00 zł netto
              27.334,00 zł netto
              33.620,82 zł brutto
              brak w magazynie
              27.197,50 zł netto
              17.566,73 zł netto
              21.607,08 zł brutto
              na magazynie
              Pokaż:

              Dzielarki i zaokrąglarki do ciasta

              Zarówno zaokrąglarki, jak i dzielarki do ciasta to profesjonalne urządzenia stosowane w przemyśle piekarniczym i cukierniczym. Pozwalają znacznie usprawnić proces powstawania wypieków. Dlatego też postanowiliśmy zawrzeć w naszej ofercie zaokrąglarki i dzielarki do ciasta od renomowanych producentów sprzętu gastronomicznego.

              Jaka powinna być dzielarka lub dzielarko-zaokrąglarka?

              Dzielarka do ciasta pozwala na wczesny etapie podzielić ciasto na wypieki. Automatyzacja tego procesu sprzyja zwiększeniu wydajności pracy piekarza i umożliwia przygotowanie dużej ilości potraw. Zaokrąglarka do ciasta służy natomiast do zaokrąglenia porcji, z których później mogą powstać wyśmienite pączki, bułki czy pizze. Ideał dzielarka lub zaokrąglarka posiada wiele trybów pracy, które można dostosować do miękkości ciasta, a także umożliwia dzielenie go na porcje o różnej wielkości. Powinna też być prosta w obsłudze i nie sprawiać problemów w konserwacji.

              Dzielarki i zaokrąglarki dla przemysłu spożywczego

              Zaokrąglarki i dzielarki do ciasta sprawdzą się w każdej piekarni, cukierni, a także restauracji. Modele z naszego katalogu spełniają wysokie standardy bezpieczeństwa i jakości. Posiadamy w ofercie również dzielarko-zaokrąglarki, które łączą funkcję obu maszyn.

              Pozwalają zaoszczędzić miejsce, więc nadają się nawet do lokali z mniejszym zapleczem. Ergonomiczna konstrukcja zapewnia komfort w czasie długotrwałej pracy z urządzeniem. Polecamy nasze zaokrąglarki oraz dzielarki do ciasta w każde miejsce, gdzie powstają duże ilości wypieków.